Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mérges lennél a csajodra, ha kiderülne, hogy gazdag, pedig azt hitted szegény?
Megismerkedsz valakivel, a munkájáól adódóan feltételezed nem túl gazdag...
Te magad jól keresel, válllalkozó vagy, de sok gyerekkel, sok kiadás, egy válófélben levő feleség pénzt követelve.....
Mérges lennél, ha kiderülne a lány, akit elvittél vacsizni, ide oda .. valójában ne nem szegény?
Hozzáteszem, ÉN IS hozzájárultam az anyagi költségekhez pl. utazások... étel stb.
??
nem jol irtam le??
A "hozzájárultál a költségekhez" azt jelenti, hogy kb felesben fizettetek, vagy azt, hogy elvitted Balira és ő csak a reggeli kávéját fizette, mindent mást te?
Amúgy igen, elsőre haragudnék, mert valszeg tudta, hogy én azt hiszem, szegény, és csakazértse szólt, de azért megbékélnék a dologgal. Mondjuk az se mindegy, miért nem árulta el.
Ez így elég hihetetlen sztori. Mennyire gazdag szerinted?
Olyan nagyon nem lehet, ha eddig nem tűnt fel a ruháján, lakásán, autóján.
Nem önerőből lett gazdag, hiszen a munkájával keveset keres. Örökölt? Akkor nem jön mindig neki a pénz, be kell osztani, gyűjteni lakásra, akármire.
Ha maga kereste meg, akkor meg nem dolgozna xar helyen kevés pénzért.
A családja gazdag? Na akkor nem neki, hanem anyucinak és apucinak van pénze.
Randizós időszak alatt minek számolna be róla? Hogy bevonzza a pénzre utazó pasikat?
en vagyok a csaj, en vagyok akinek "csoro" allasa van .. de kozben nem szegeny ( se nem milliardos.....)
a ferfi nem szegeny, de sok a kiadasa a sok gyerek miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!