Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mérges lennél a csajodra, ha kiderülne, hogy gazdag, pedig azt hitted szegény?
Megismerkedsz valakivel, a munkájáól adódóan feltételezed nem túl gazdag...
Te magad jól keresel, válllalkozó vagy, de sok gyerekkel, sok kiadás, egy válófélben levő feleség pénzt követelve.....
Mérges lennél, ha kiderülne a lány, akit elvittél vacsizni, ide oda .. valójában ne nem szegény?
Hozzáteszem, ÉN IS hozzájárultam az anyagi költségekhez pl. utazások... étel stb.
Gondolom az a penz a szuleidé...
Szoval te magad nem rendelkezel nagy anyagi forrásokkal...
De amugy... elso randi férfi fizet mindig! Másodikon lehet pl ugy hogy te fizetés az italokat....
De ha hozzájárultál te is pl kb 30-40%-ban akkor arra semmi harag nincs!
Mi lenne, ha leírnád a sztorit, úgy, ahogy volt, mert ez így egy zagyvaság egyelőre?!
Te vagy a lány, aki dolgozik valamit, ami nem túll jól fizet. Ez eddig oké? De valójában gazdag vagy, vagy mi van?
És van még a pasi. Hány évesek vagytok? Neki van pénze? Hány gyereke van? Hány nőtől? Még csak randizgattok vagy jártok? Miért okoz problémát közöttetek a pénz?
Légyszi írj már valami konkrétumot is, mert nem lehet kijönni a sztoridból!
A story annyi, hogy az illeto megismert.
Elvitt ide Oda, egyiket se kertem
Draga ettermek, borozok, minden randira koltott legalabb 20-30e forintot..
Nem kertem, de persze tagadhatatlan hogy orultem neki. Jobb, mint a Margitszigeten orakat setalni.....
Αztan rajottem, nem magamert csinalta, neki kellett a draga etterem, jo kaja, jo borok stb.. ami szinten imponalo..
Ezeknel a randiknal nem adtam bele, o fizette, bar akartam nem engedte... azt hiszem, azert nem engedte mert azt hitte a munkambol adodoan hogy anyagilag nem vagyok elengedve..
Kiderult, hogy igen.
egyszer egy barati tarsasagban mondta mivel fogalkozom ..
nem kicsit erzodott a hangjan, ugy gondolja ez egy "piti" munka, keves fizetessel..
5x tobbet keres.. de 3 gyereke van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!