Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor mérges ideges vagyok és a barátom közben mosolyogva mondja hogy annyira szeret?
És másnap is ezzel hív fel hogy annyira tetszettem neki tegnap, tetszik ahogy öltözöm is.
Mindezt miközben én veszekedtem vele.
Akkor ő szerelmes lehet?
A barátod vagy Egy barátod? Nem mindegy.
Ha csak egy barát, akkor lehet simán nem tud komolyan venni ha ideges vagy, jól szórakozott rajtad. Plusz tetszik neki a stílusod, nagy kaland..
Ha pedig A barátod, akkor nyilván szeret (elvégre együtt vagytok, vagymi), és ha szeret akkor olyankor is szépnek és aranyosnak tart, amikor morogsz valami miatt.
A barátom.
Csak itt azt írják nem szeret engem.
És próbálok apróbb dolgokat keresni akkor hogy most akkor mi lehet
A gyk-n ha kiírok egy problémát ezzel jönnek. Röhögés hogy nem szeret biztos csal nemnormális.
De ha mondjuk nem problémát irok ki, hanem a másik vagy többi oldalát, akkor meg szeret a gyk szerint? Vagy hogy van ez?
Te miért a gyk-ra alapozol?
Te ismered, te vagy vele kontaktusban...
Én úgy gondolom helyesem meg tudom ítélni magamat is és a barátomat is.
De a gyk-n jóformán probléma taglaló kérdéseknél szinte csak bántalmazás, gúny megy, röhögés lehordás.
A k érdekelne, pl azt is kiírtam hogy akik szemelyeskednek, meg ilyesmi hamgnemeket ütnek meg azok milyen megkeseredett emberek lehetnek valójában?
A kárörvendés bajok esetén az miért öröme másoknak?
Tudni kéne mi az a negatív probléma a pároddal
Így tudnánk itt mérlegelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!