Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mi a helyes reakció?
Tegyük fel ezt az esetet :
A párod nagyon rosszul van, legyen egy nagyon erős hasfájás, már a sírás kerülgeti. Te megöleled, megkérdezed, hogy miben segíthetsz neki, kér tőled valami, te pedig készségesen oda viszed neki, majd adsz egy puszit. Készülsz valahova, mondjuk dolgozni. Van előtte egy kis időd, legyen fél óra. Addig a párod lefekszik.
Neked ott kéne végig mögötte ülni? Te pocsék pár vagy, ha addig, amíg ő aludni próbál, közben kínjában nyög a fájdalom végett, te leülsz arra a fél órára a gép elé, mivel úgysem tudsz többet segíteni annál, amit kért és már meg is ölelgetted?
Le vagyok pontozva anélkül, hogy tudtam volna a pontos infókat, mert azért számít, hogy többször elofordult már ilyen, vagy ez az 1.vagy 2.eset.
Amúgy ha tudod, hogy mire van szüksége, akkor miért cselekszel ellenkezőleg? Elvileg szereted...
Az más lenne, ha munkába kellene menned, vagy valahova elugornod, ami nem halaszhato.
Az is különbség, hogy gepezel, de amúgy ha szüksége van rád bármiben mellette vagy. Ha amúgy nem érdekel mi történik vele akkor megértem, hogy emiatt kiakadna, de ha minden klappol akkor érthetetlen számomra.
11,nem tudom, ki pontozza a válaszokat, én még nem értékeltem.
Sokszor én is utólag tudom meg, mire van szüksége. Szerintem az ember évekkel a kapcsolatba is tanulja a másik igényeit.
Egyébként tőle másfél méterre voltam, utána meg dolgozni mentem. De ha bármit kért volna, biztos segítek.
Akkor nincs gond :)
Ha meg nem tetszik neki, akkor ülj le vele beszélgetni miért nem stb.
Köszönöm a válaszokat.
Ha minden választ összesítek, akkor az a tanulság, hogy segíteni kell, érdeklődni, ám nem kell mellé ragadni, ha pedig kéne, akkor ezt a kérést neki kéne felém intéznie.
Nem a kérdésre válasz, de nekem a gaps diéta segített.
Refluxom is volt, meg laktózintoleranciám, amúgy meg zeller és napraforgó(olaj) érzékenységem.
Mire az utolsóra rájöttünk, már mindenre gondoltunk a csirkétől a halig meg a tükörtojásig. Táplálkozási naplót vezessen, hátha egyértelmű lesz. (Vagy vezessétek együtt, ha ennyire készen van, gondolom nem fog vezetni semmit).
Köszönöm a válaszokat!
17es, köszönjük, tanácsolom neki, hátha valami végre segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!