Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak csak azert lesznek monogamok,mert ez a tarsadalmi elvaras es,mert a nok nem akarnak mas nokkel osztozni?
Gondolom mindegyik orulne neki,ha a parjukat nem zavarna,hogy massal is dughatnak.
Ugymond bele vannak kenyszeritve ebbe az egyuttelesi formaba.
Kettot ossze sem lehet hasonlitani.
Egy ferfinak mindig izgato es szexi lesz 2 no,ezert sem itelik el a leszbiket,sot.
A fenek ujjazas hulye pelda.
Jaj hagyjuk már, soha nem szóltam neki semmiért, nem volt semmi oka hazudni. 59 kilós no vagyok, milyen reakciomtol félt volna? Teljesen lelkesen mondtam neki, nem tudhatta, hogy nem mondom komolyan ;D de nyilván ti jobban ismeritek a paromat.
Azért, mert egyeseknek odáig terjed egy kapcsolat, hogy van benne szex és az elég is a másikból, nálunk ez nem így működik.
"Engem az zavar ebben, hogy egyetlen emberek vagytok, egyetlen ember érzéseit ismeritek."
aki remeteként él egy barlangban, az lehet
aki elég sokat volt már úgy a kiterjedt haveri körével, hogy gátlástalanul őszintére itták magukat, az kevésbé
Te nem utasítanád vissza más igen, nem magadból kell kiindulni!
Nem minden faszi egy ösztön lény szerencsére.
Amúgy kérdező! A nőd dugna más pasikkal nem zavarna? Mer akkor legyen nyitott kapcsolatod vagy négyesezzetek (2 pasi, 2 nő) az a korrekt!
N 30
Én monogám vagyok.
SOHA nem lennék mással együtt, mint a párom.
Az, hogy hármas legyen más nőkkel, együtt jár a másik nő SZEMÉLYISÉGÉVEL. És megtanultam, hogy sok erőforrásom, energiám és figyelmem megyrá, és ha nem 100%os a csaj, akkor pazarlom, és lefáraszt, lehúzza az életemet.
A szerelmem pedig tökéletesen kielégít minden téren. Mindenem neki akarom adni én is. Szóval csak okosan kell választani 1 szerelmet, és sok rossztól menti meg magát az ember. De elhiszem, hogy sok férfi az ösztöneire hallgat és kanos, és mindnkit csak megdugna ész nélkül, mint ahogy sok lány ugrál egyik kapcsolatból a másikba, menekülve a felnövés elől, keresve a férfiak figyelmét.
"aki elég sokat volt már úgy a kiterjedt haveri körével, hogy gátlástalanul őszintére itták magukat, az kevésbé"
Az is csak az, amit mondanak. Amit éreznek, azt soha nem fogod tudni. És nem mind a 4 milliárd pasival aljasodtál le.
"fenek ujjazas hulye pelda"
Tökéletes példa, mert ugyanúgy magából indul ki.
"Gondolom mindegyik orulne neki,ha a parjukat nem zavarna,hogy massal is dughatnak.
Ugymond bele vannak kenyszeritve ebbe az egyuttelesi formaba."
Akármilyen hihetetlen, nem mindenki akkora patkány, mint te. Ha annyira terhes neked a monogámia, miért nem növesztesz golyókat ahhoz, hogy felvállald, hogy mást keresel? Én kösz szépen, de örülök neki, hogy a párommal csak ketten vagyunk a kapcsolatban és az esne szarul, ha több felé szóródnának az érzelmeim és a figyelmem. A férfi és a nő ugyanolyan ember, ugyanúgy van köztük mindenféle. A gyáva prolik szoktak emögé a "férfiak nem monogámok" duma mögé bújni, hogy felmentsék maguk a szar jellemük alól. Vagy ha majomnak érzed magad, egyél tetveket a prostid hajából.
Nem tudom mennyire érzi a férjem kényszerítve magát a monogámiára, de teljesen meg van bolondulva hogy két hét múlva érkezik a fia. Biztos csak megjátssza a boldogságot meg a nagy szerelmet, de közben olcsó prostikról meg kalandokról álmodozik 🤷
Ez a kielégítetlen, sikertelen incel lúzerek mantrája, nem a Férfiaké akik jók is valamire, nem csak elrettentő példának.
De naivak egyes nők, jézusmária.
Nem az orrotok előtt szokott fantáziálgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!