Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni egy olyan pasival, aki nem fogadja el az elutasítást, de nem zaklat úgy, hogy a rendőrséget érdekelje, és nem fenyeget komolyan?

Figyelt kérdés

Párom van, ő ezt nem tudta, és elkezdett udvarolni. Megmondtam, hogy van barátom, de erre azonnal begorombult, hogy már megint ez a maszatolós, undorító lerázás jön, és, hogy ő mennyire unja.

Utána nyomozgatott utánam, és kitalálta, hogy a párok egy értéktelen se.gglyuk, ő sokkal többet ér nála, mégis elutasítást kap folyamatosan, és, hogy soha az életben nem számít a nőknél az erkölcs, a lélek, mert ha számítana, akkor ejtettem volna a h.ülyegyerek pasimat, sőt, szóba se jöhetett volna.

Azt mondja, hogy meg fogom bánni, és nem fog azok után menni tovább nagy pofával az életem, hogy én őt megaláztam (kiosztottam durván, miután a páromat sértette), merthogy én elfelejteném ezt pár hónap múlva normál esetben, és élném buta fejjel tovább a felszínes életem, míg ő megsebződött lelkileg. Kérdezem, hogy mert mit csinálsz, megversz, megölsz? Erre azt mondja, hogy szó sincs róla, ő soha nem bántana senkit.

Azóta az összes közös ismerősnek rólam beszél, hazudozik mindenfélét, hogy a párom megcsal, tahó módon beszél velem, és én mégis őt választom, hazudozik arról, hogy én őt hogyan aláztam meg, olyan dolgokat állít, amiket nem mondtam soha, de olyat is kitalált, hogy csókolóztunk. Az utóbbival kapcsolatban olyanok, akik nincsenek napi beszélőviszonyban velem, neki hisznek, hiszen logikusabb, hogy nekem ciki, ezért letagadom.

Nekem nem írogat már, maximum hetente egy-egy üzenetet, hogy attól, hogy nem ír, nem engedte el még mindig a dolgot, ne dőljek hátra.

Hogyan állítsam le?

Biztos vagyok benne, hogy a rendőrségen nem érdekelne senkit. Egy barátnőm agresszív, erőszakos exét együtt jelentettük fel, és még azzal kapcsolatban sem igazán segítettek, pedig az durvább eset volt.

2022. nov. 23. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván letiltás.
2022. nov. 23. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pár nagyobb darab - erre szakosodott - embert megbízni, hogy "kérjék meg", hogy takarodjon. Nem verik el, elég ha csak éreztetik vele, hogy ott vannak a háttérben.
2022. nov. 23. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd mindenhonnan. Köremail az barátaidnak, es az osszes ismerosodnek, hogy nem hagy beken, tiltsak ők.is. aztán latni fogják, hogy kinek gurult el a gyógyszer
2022. nov. 23. 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Bizony, sajnos más megoldás nincs az ilyen férgek ellen, befenyíttetni néhány bak "c"-vel. Az viszont tuti hatásos lesz.
2022. nov. 23. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyenek a férfi nem szégyene! Van pofájuk lélekkel meg erkölccsel jönni, miközben kb. egy 12 éves szellemi szintjén vannak egy elutasítás kezelésében. Nem csodálom, hogy ilye felfogással senkit nem talál magának.
2022. nov. 23. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Tiltsd le mindenhonnan, ne adj lehetőséget, hogy beszéljen veled. Annál jobban nem tudod idegesíteni, minthogy ignorálod.
2022. nov. 23. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Dugnod kell vele !

Nincs más megoldás.

2022. nov. 23. 17:11
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Ezeknek a lúzereknek egyetlen egy célja van: hogy reakciót váltsanak ki belőled(a nőkből, úgy általában, most épp belőled, mert rád van fixálódva). Mindegy, hogy az milyen reakció. A "húzz el a g-cibe" is erekciót vált ki nála, mert hát juhé, reagáltál. Amit tenni tudsz az az, hogy nem reagálsz rá, letiltod lesz-rod, azt mond, amit akar, mintha nem is létezne.
2022. nov. 23. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy hiszti kriszti
2022. nov. 23. 22:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Cummendáréval és ungabungával :)
2022. nov. 24. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!