Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok elutasítástól nem megy el a kedvetek fiúk?
Engem már sokszor elutasítottak több találkozás után, annyira önbizalom romboló hogy jobbnak talál más fiút. Meg nekem még sosem volt barátnőm, így még jobban rombolja az önértékelésemet amiatt hogy még sosem volt sikerem.
Ha nem izmos és jóképű az ember akkor kb esélyten, én így látom. Mindig ilyen fiúkkal jönnek össze azok a fiúk akik elutasítottak.
"Ha félsz a sok elutasítástól, ne próbálkozz sokat!"
/Dalai Láma/
Alapvetően van egy egész erős küldetéstudatom, ami teljesen független párkapcsolattól, szóval egy-egy elutasítás után kicsit szarul vagyok 1-2 napig (attól függ, hogy mennyire kedveltem meg a lányt), aztán visszatérek a célomhoz (mert azért ilyenkor gyengül a fókusz egy kicsit) és dolgozok azon.
Sokáig nem szeretek rágódni ezeken, mert igyekszek minden helyzetből a legtöbbet kihozni, ha ez nem elég, akkor nem elég, legalább odatettem magamat.
Önbizalom belülről fakad ezért ÖNbizalom, nem pedig a külső megerősítésektől. amikor vállalkozásomat elindítottam, a környezetem azt mondta, hogy bele fogok bukni.. nos ez a tipp nem jött be nekik. ennyire számít az, hogy a környezet mit mond.
Amúgy nem, nem megy el a kedvem.
Nem. Csak idén vagy 6 nő utasított el, tavallyal együtt számolva meg... inkább hagyjuk is. Nem adhatom fel, mert azzal a halálos ítéletem írnám alá. Ha mások bírják a konditermet, motivációs szövegük a sose add fel, nyomjad keményen, akkor nekem is így kell hozzáállnom az ismerkedéshez. Mert nem szeretnék egyedül megdögleni!
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!