Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közelebb kerülni egy munkatársamhoz, úgy hogy az a későbbiekben ne legyen ciki (elutasítás esetén)?
Ő a srác.
Ügyfélszolgálat, de külön csoportban vagyunk, de azonos shift-ben.
Nem tudom van-e barátnője, fogalmam sincs hogy tudnám kideríteni. FB-ot már próbáltam, ott nincs semmi információ erről.
Saját tapasztalatból mondom (ronda balfasz vagyok), hogy még amikor haverjaim szerint is tetszettem egy nőnek, akkor is megoldották, hogy a végén én égessem szarrá magam így én a helyedben lányként nem aggódnék amiatt, hogy esetleg ciki helyzetbe hoznád magad. Biztos vagyok benne, ha kell megoldod, hogy neki legyen szar.
Amit 1-es írt nem rossz. De akár le is szólíthatod a konyhában kávézás közben, liftben, ebéd közben ha céges kantinban kajáltok...
Lemondtam a dologról, mert többször is láttam, hogy csaj kollégákkal kokettál.
Kifejezetten a lányok mennek oda hozzá, nem is ő a csajokhoz. Ez bizony red flag..
A minap hallottam egy lánnyal dumál merre szokott szórakozni járni (a lány kérdezte), és ahogy mondta a helyeket, és utána hogy "vadászik" ezeken a helyeken.
Jóképű srác és népszerű a nőknél. Van ilyen. Ha nálad szebb nők próbálkoznak nála, akkor ja, inkább ne erőltesd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!