Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az interakció hiány az elutasítás?
Jelenleg vonatokon dolgozok és sok lánnyal találkozok így munkám során és hogy legyen egy kis izgalom amikor összeakad a tekintetem egy-egy fiatal lánnyal akkor rámosolygok. Hátha veszi a lapot és akkor odamennék váltani vele pár szót meg elkérni az elérhetőségét. De eddig egyetlen egy esetben se történt meg. Vagy nem reagál semmit vagy úgy néz rám mint valami hülyére. A harmadik eset, hogy elkapja a fejét.
Nem tudom kitalálni, hogy talán azért van mert csúnya vagyok és egyáltalán nem akarnak semmit. Netalántán úgy vannak vele, hogy én mégis ott dolgozom és munkahelyen úgy se állnék le senkivel flörtölni vagy ismerkedni.
(Diákmunkát végzek)
19F
Vonaton SEM könnyű az ismerkedés. Kb. minden szinglinek TŰNŐ csaj a telójába van belebújva, olvasgat, tanul, bámul ki az ablakon. (Nem akarnak beszélgetni, nemhogy ismerkedni.)
Egy ilyen rögtönzött ismerkedés csak a nagyon szerencséseknek lehet sikeres. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!