Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 18 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 18 éves lány készen áll egy komoly párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 22:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Sokan azt hiszik, hogy majd 25 évesen lesz jó belemenni az első komolyba. Pedig akkor sem fog menni varázsütésre...sőt. Egy komoly kapcsolatba akkor kellene belemenni, amikor arra mély érzelmi lehetőség van, a végét úgysem lehet kiszámolni. Ha elutasítás alapon él az ember érzelmileg, akkor később lesz igazán magányos.

A legtöbb nemleges válaszolóból a csalódottság süt. Sajnos ezt nyilván nem lehet kiszámolni, de ha ők meg nem mentek volna bele akkor, akkor most azon rugóznának, hogy bár megpróbálták volna azzal az illetővel. Nekik nem jött össze, de ebből általános következtetést levonni, pont hogy gyerekes.

Szerintem, ha valami bimbódzik, azt nem kell elfojtani, ilyen meg olyan okokra hivatkozva.

2022. nov. 23. 00:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Melyik 18 éves lány?
2022. nov. 23. 01:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

En igen készen álltam. 17 éves koromtol volt 4 éves kapcsolatom eljegyzéssel családi tervekkel 7 évvel idősebb sráccal.

Hát nem miattam lett vége.

2022. nov. 23. 06:56
 24/27 anonim ***** válasza:
66%

18 évesen én is ùgy éreztem, hogy készen àllok rá. Aztán később már más volt a véleményem.

Első körben izgalmasnak tűnik komoly kapcsolatban lenni, aztán elkezd hiányozni a szabad élet.

2022. nov. 23. 07:34
 25/27 anonim ***** válasza:
47%
Pasitol függ
2022. nov. 23. 07:40
 26/27 anonim ***** válasza:
32%
Az első komoly párkapcsolatom 15 évesen volt, 12 évig voltunk együtt, eszembe nem jutott a megismerkedéskor, hogy ez lesz belőle. Szerintem előre senki nem tudja megmondani, hogy egy párkapcsolat egyáltalán valaha komoly lesz -e, vagy mennyi ideig tart, sőt nem is igazán definiálható, hogy mit jelent egy komoly kapcsolat. 18 évesen bizonyára képes az ember elkötelezni magát egy másik mellett, már ha akar, de azt senki sem ígérheti, hogy ez örökké fog tartani.
2022. nov. 23. 08:53
 27/27 anonim ***** válasza:
26. Igy van. Konnyu sajat magunkat kalitkaba ejteni fiatalon , de hat majd az elet igazolja mindig .
2022. nov. 23. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!