Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 18 éves lány készen áll egy komoly párkapcsolatra?
Sokan azt hiszik, hogy majd 25 évesen lesz jó belemenni az első komolyba. Pedig akkor sem fog menni varázsütésre...sőt. Egy komoly kapcsolatba akkor kellene belemenni, amikor arra mély érzelmi lehetőség van, a végét úgysem lehet kiszámolni. Ha elutasítás alapon él az ember érzelmileg, akkor később lesz igazán magányos.
A legtöbb nemleges válaszolóból a csalódottság süt. Sajnos ezt nyilván nem lehet kiszámolni, de ha ők meg nem mentek volna bele akkor, akkor most azon rugóznának, hogy bár megpróbálták volna azzal az illetővel. Nekik nem jött össze, de ebből általános következtetést levonni, pont hogy gyerekes.
Szerintem, ha valami bimbódzik, azt nem kell elfojtani, ilyen meg olyan okokra hivatkozva.
En igen készen álltam. 17 éves koromtol volt 4 éves kapcsolatom eljegyzéssel családi tervekkel 7 évvel idősebb sráccal.
Hát nem miattam lett vége.
18 évesen én is ùgy éreztem, hogy készen àllok rá. Aztán később már más volt a véleményem.
Első körben izgalmasnak tűnik komoly kapcsolatban lenni, aztán elkezd hiányozni a szabad élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!