Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 körüli srácok! Mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 körüli srácok! Mennyi lepne meg titeket, ha a 18 éves lány, akivel ismerkedtek még szűz?

Figyelt kérdés
Hogy reagálnátok? “Vállalnátok” egy tapasztalatlan, szűz lányt?

2018. jún. 21. 12:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

A kérdésben egy szót elírtam, bocsi.

*Mennyire

2018. jún. 21. 12:57
 2/13 anonim válasza:
87%

Szia! Nagyon meglepodnenek, mert ebbe a korban eléggé ritkaság, mai társadalmi normák (sajnos) azt mutatják, hogy már 14 évesen nem szuzek a lányok. Véleményen szerint nagyon örülnének neki, mivel ez egy olyan szeretett teljes gesztus a lány részéről, hogy ő az akinek oda adja az ártatlanságát, ennyi idő után. Másrészt úgy gondoljak, hogy meg tapasztalatlan lehet őket tanítani (nem úgy mint egy kutyat) saját igényükhoz igazítani.

Egyébként nincs olyan ferfi aki bármilyen not ilyen szituációban nem “vállalna ,😂

Ritkább esett amikor egy fiú úgy gondol erre, hogy Jajj hat sok kínlódás van vele , lassan óvatosan kell csinálni és nem is szívesen csinálja. Na hat ezek azok a fiúk akik csak szexelni akarnak és te nem érdekled őket. Ilyennek nem éri meg oda adni magad, ha kicsit csúnyán fogalmazok, mivel nem egy tárgyról beszélünk, hanem egy egyenjogú gyönyörű teremtésrol egy nőről 😇. 20/F

2018. jún. 21. 13:13
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon boldog lennék, mert én is az vagyok.
2018. jún. 21. 13:40
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Meglepő nem lenne azért, mert 18 éves még fiatal, még ha a feletársaság már ilyenkor túl van a dolgon, a másik felének még hátra van. Nincs ebben semmi különleges.

Vállalnám az kicsit hülye szó, mert lényegében nem lenne kihatással a dolgokra. 😃

2018. jún. 21. 14:26
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem ritkaság, hogy egy 18 éves lány szűz. A legtöbb, akit én ismerek 16-18 közt vesztette el. Szóval nem lenne meglepő. És nem azon múlik a párkapcsolat, hogy szexuális téren még tapasztalatlan...
2018. jún. 21. 14:27
 6/13 piroska és a farkas ***** válasza:
88%
Csak mondom, a férjem is szûz volt, mikor 24 éves korában megismertem, most 30, nem volt olyan régen. A világ halad amerre halad, a szüzesség pedig sokkal inkább érték, mint szégyelendô vmi, amitôl lehetôleg 16 éves korig meg kell szabadulni. Igenis érezd magad különbnek azoktòl akik ennyi idôs korukra tùl vannak már ki tudja hány partneren, esetleg abortuszon, csupán divatbòl szexelve.
2018. jún. 21. 14:46
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pacsi!

De én tulajdonképpen nem arra voltam kiváncsi, hogy ciki vagy nem ennyi idősen szűznek lenni, hanem inkább arra, hogy számotokra ez “nyűg” lenne-e.

Az egyik kommentelő is írta, hogy vannak ilyen srácok, de őket amúgy is csak a szex érdekli.

De hogy ez szerintetek mennyire gyakori jelenség?

2018. jún. 21. 15:10
 8/13 WheneverYouWant ***** válasza:
Örülni fog neki biztos.... ne izgulj...
2018. jún. 21. 16:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez olyan ritka lenne. Bőven benne van a pakliban ennyi idősen. Egyáltalán nem zavarna.
2018. jún. 21. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem többet sem kellene szűz lány. Valószínűleg idővel hajtaná a kíváncsiság, hogy mással milyen lenne. Azt szokták mondani, hogy a szüzek csak szexre jók.

És eddigi tapasztalataim alapján, ez tényleg így volt.

Kevés az a lány, aki megmarad egy mellett.

Ahhoz, hogy amellett az egy mellett maradjon, ahhoz meg a faszinak kell olyan embernek lennie, aki tényleg egy életre letudja őt kötni. Már mint éveken keresztül tudjon újítani, hogy fent tartsa maga iránt a lány érdeklődését. És ez nehéz dolog a mai világban.

Én pl, aki nem vagyok szociális, nem járok sehova; jó, tegyük fel sétálnék sokat a lánnyal, beszélgetnék vele, nem hiszem, hogy ez örökre fent tartaná az érdeklődését felém. Ahhoz valami nagyon temperamentumos pasinak kellene lennem, hogy ez összejöjjön.

2018. júl. 22. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!