Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 18 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 18 éves lány készen áll egy komoly párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 22:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
33%
Nem ertik sokan nem a megfelelo a gond , ha nem egy 18 eves lany sajat magaval cseszik ki ha ossze koltozik valakivel, mivel hianyolni kezdi majd fel ev vagy 1 ev utan azt hogy nincs meg az a kotetlensege ami a kortarsainak meg van. Itt errol van szó. Ha mar egyutt laksz valakivel nem azt csinalsz amit akarsz ha nem a paroddal egyezteted , hogy hova mehetsz .. nyilvan nem minden eggyes altalanos tevekenysegre gondolok, de bulizgatasok vagy ilyen olyan talalkak mar nem lehetsegesek , meg orakra eltunni es majd este keson zorogni az ajtoban a pasinal.. azert mondom van amihez fel kell noni , mert se ferfinak se a kis leanyzonak nem lesz jo.
2022. nov. 22. 23:13
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen az a lány, és milyen az a fiú, akivel együtt lenne. Mindenre van példa, és ellenpélda is.

Igazából a fontos inkább az, hogy a két ember megtalálja a közös hangot, és érzelmi szemléletben egy hullámhosszon legyenek, megértsék egymást gondolati és érzelmi szinten. Ha ez nincs meg, akkor mindegy, hogy a lány 18, vagy 28 éves. De ha megvan, akkor igen sok jóval kecsegtet, és ritka dolog, ha két ember így egymásra talál, kár elszalasztani a lehetőséget.

2022. nov. 22. 23:13
 13/27 anonim ***** válasza:
Nekem 18 évesen lett az első párkapcsolatom. Szerelmesek voltunk egymásba. Nekem nem tett jót h elköteleződtem. Szép volt jó volt. De a 4-5 évben jöttek a problémák. Össze költöztünk,rengeteget dolgoztunk. Én már nem éreztem igazán jól magam a kapcsolatban. A maradék időt én már tiszta szenvedésnek éltem meg. Vissza gondolva én még nem voltam felkészülve akkor. De persze mindenki maga érzi ezt és dönt a saját életéről.
2022. nov. 22. 23:14
 14/27 anonim ***** válasza:
10. Azok a nok is 40 evvel ezelott szulettek utoljara..
2022. nov. 22. 23:14
 15/27 anonim ***** válasza:
16%

11,

Igy van, 18 éves igényli imiadja a szabadsagot és mindent kortársaihoz mér.

Ideig oraig elviseli a zartsagot de hosszútávon egyáltalán nem.

2022. nov. 22. 23:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
És ha most azt mondjuk, hogy nem, akkor lepattintod a srácot és ennyi? Ez a "fiatalság elmúlasztásától" való modern félelem éppen úgy visszaüthet később, ha rájössz, hogy elszalasztottál valakit, akivel megérte volna meglépni.
2022. nov. 22. 23:18
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek bejön, van akinek nem. Csak akkor tudja meg az ember, ha megtapasztalja a másikkal.
2022. nov. 22. 23:24
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
Én 18 évesen jöttem össze a barátommal. Sokat gondolkodtam ezen én is magamra nézve, de pasiból sok van, olyan emberből amilyen ő, csak egy :)
2022. nov. 22. 23:35
 19/27 anonim ***** válasza:
8%

+1 Nem! Tapasztalat. Írtam ide egy regényt de kitöröltem, mert még olvasni is rossz. Röviden, úgy van ahogy az előttem lévők írták. Erre nem tudsz felkészülni hogy "oké ha csak 3-6 hónapig tart is majd, azért megpróbálom". Akkora koppanás a vége hogy aztán kapargathatod fel magad a földről. Mondjuk minden szakításnál, de itt nagyobb szerintem a csalódásfaktor, asszed f*sza minden, egyszer elkapja a "jajj még fiatal vagyok" aztán csak pislogsz. Tudom, most jön az hogy, "de ő talán nem olyan."

Üdv, egy kidobott :D

2022. nov. 23. 00:33
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan, ebben korban nagyon bizonytalan
2022. nov. 23. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!