Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, járnátok olyan férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyan férfival aki útálja hogy férfinak született?

Figyelt kérdés
Aki elfogadja magát, de jobban örült volna ha nőnek születik.

2022. nov. 22. 15:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

Es ez miben nyilvanul meg?

En is lettem volna inkabb ferfi ebben a ferfiak uralta vilagban, ami tele van himsoviniszta emberekkel. Csak meg kell nezni par orszagot hogy bannak meg mindig a nokkel.

Plusz a noi dolgok sem hianyoznanak,mensi stb

2022. nov. 22. 15:25
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Cserélünk? A világot ellapátoltam volna mar, ha pasi lennék! A gyartósoron/egyeb alacsony kvalitast igénylő helyeken nem számit ám, de magasabb szinten, rohadt nagy hátrány, ha nő vagy! És persze mindig, mindenhol (folyosón, konyhában) hangoztatni a vezetőség előtt, hogy nem akarsz gyereket soha!

Na ez az! K*rvara nem hianyzik, hogy havi 1x, 5 napon keresztül hánnyak folyamatosan, miközben belepusztulok a gorcsokbe

2022. nov. 22. 15:56
 3/21 anonim ***** válasza:
most elfogadja akkor magát vagy sem? Leírásban hatalmas ellentmondás van.
2022. nov. 22. 16:05
 4/21 A kérdező kommentje:
Lányok, magyarázza el nekem valaki hogy miért nem láttam még 5 napon keresztül folyamatosan ókadó nőket egy munkahelyen se. Ez a 8-12 órás munkaidőben miért nem jön elő? Se délelőtt, se délután, se este, se otthon. Soha egyszer nem láttam még ilyet. Nem 5 napon keresztül, hanem egy pillanatig se.
2022. nov. 22. 16:06
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Menstrualj akkor kerdezo, elvezned
2022. nov. 22. 16:12
 6/21 A kérdező kommentje:

Hát, szerintem sokkal jobban érezném magam ha egy helyes nőnek születtem volna, de már ez van.

Amúgy itt is sok az ellentmondás, ahhoz képest hogy, itt miket írtok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 22. 16:13
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

Az,hogy kaphatnak pasit "barmikor" az a ti hibatok,mert nektek allandoan dugni kell,lassan mindegy kit.

Nem kell osztonlenynek lenni

2022. nov. 22. 16:16
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

6

Van akinek nem fáj, van aki nem szerencsés! Nekem magyon szar! Es senki sem jelenti be, hogy kimentem hányni! Vocces amugy, hogy egy pasi oktat ki a menstruacio kellemetlensegeiről!

De megfogtad a lényeget látom!

Sejtettem, hogy a kommentem elsőfelere nem reagálsz!

P.S.: helyes nőnek? És ha nem vagy szép! Amiert te nő akarsz lenni (vagyis, hogy eltartsanak, stb) az csak a vékony, szép nőknek jut. Nekunk rondáknak, ugyanolyan nehéz abtarskeresés, mint a férfiaknak.

Üdv, a 2.es

2022. nov. 22. 16:30
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem kell hogy eltartsanak, de én jobban szerettem volna inkabb szép nőnek születni.
2022. nov. 22. 19:05
 10/21 anonim ***** válasza:
Te nem nő akarsz lenni, hanem külsőleg vonzó, mert gyerekes fantáziákat fűzöl a dologhoz.
2022. nov. 22. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!