Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam vagy jogos?
Szerintem mindketten betegesen féltékenyek vagytok, amennyiben az állandó kontrollt ő kérte, amit csináltál (videó, hívás, messenger), ha pedig te az ő kérésére tartotta ezt az őrületet, akkor jogos, hogy amennyiben neked is fontos az állandó kontroll, ő is kötélnek álljon.
Összességében egy percet nem töltöttem volna ebben a kapcsolatban. Több szempontból is jó döntés a szakítás.
Ő kezdte az egészet, hogy hívogatott simán telefonon, videón, kért képeket stb. Azt mondta ez nem ellenőrzés, de én annak éreztem mindvégig. Egyszer 10-15 percig nem tudtam elszámolni az időmmel, akkor beteges féltékenységbe kezdett és szakított, hogy neki oda a bizalma, aztán bizonyítottam és megbocsátott pedig semmi rosszat nem tettem. Na, és akkor közöttük egy megállapodást hogy elszámolunk kölcsönösen az időnkkel, de ő nem akart.
Kimondottan fontos lett volna nekem ez az eskü, mert úgy éreztem ennek az elvárásnak nem csak nekem kell megfelelni, és ha én nem hívogatom akkor csak annyit kérek hogy hívjon ha jön haza, és tudjam mikor jön. Az ígért időpontok órákkal elcsúsztak, és nem is hívott fel. Egyszerűen csak furcsának tartottam, hogy a lottózóba ami gyalog elérhető tőlünk, miért tűnik el kocsival és órákra, miért megy melegítőbe interjúra és ér haza este fél 8-ra, mi az akadálya hogy hívjon ha megígéri, és miért nem szól hogy ne várjam haza hajnal négyre ahogy mondta, csak miután megcsörgetem kinyom és üzit ír hogy délelőtt jön a buliból? Engem is hülyének néztek mikor küldtem képet neki hogy hol vagyok, mikor meg már én kértem akkor sorszám lett velem húzatva, hogy a haverja mit szól. Érdekes
Elkéozelem ahogy ott ulnek a srácok egy asztalmkorul ahol kihúzva vannak a csíkok es azt tárgyalják hogy mikor mennyivel kit verjenek át, lámpa lóg felettük, füst száll a kecoban es egyikuket hívja a nője és neki áll nyáladzva mkndani hogy nemsoká megyek mucikám puszi puszi igen viszek haza kenyeret is puszi puszi, a csaj meg de biztos nővel vagy mutasd videohivasban. A haverok meg bárgyú mosollyal integetnek a telefonba hogy szia mindjárt megy haza xy. Bocsánat néni, hogy késik. Ne tessék rá haragudni.
Most komolyan azt várod hogy amikor férfiak vagánykodnak pörögnek vagy bármi, hazatelefonaljanak anyunak?
"Egyszer 10-15 percig nem tudtam elszámolni az időmmel, akkor beteges féltékenységbe kezdett és szakított,"
Én csak azt nem értem, hogy lehet együtt lenni ilyen beteg palikkal.
5
AZért nem egyenlő a mérleg, mert elfogadod. Meg kell neki mondani, hogy kapja be. Ha lelép, akkor lelép. Semmit nem veszítesz vele.
Kérdező, hagyd a 6-ost figyelmen kívül, láthatóan nem egy párkapcsolati forma a normális neki és nekünk.
Igen, ha az egyiknek szabad, akkor a másiknak is, ha az egyiknek kell, akkor a másiknak is. Így lehet a két fél egyenlő joggal jelen a kapcsolatban.
Helyesen döntöttél, hogy kiléptél, bár, már az elején érdemes lett volna, ahelyett, hogy bizonyítgatod merre jártál. Ez egyáltalán nem egészséges.
Az viszont alap szerintem, hogy jelzi mindkét fél, ha eltérően alakul a program, mint, amit előre egyeztettek. Tehát, ha tovább marad szól, ha előre megbeszélt találkozó van és késik szól, stb.
Az, amit ő elvárt beteges és normális ember nem fog így élni.
Egy nő eleve gyereket is szül sokkal "védtelenebb"is.
Akkor se szabhatnád meg neki hogy marpedig nem mész el estenként.
És hányan visszaélnek ezzel is.
Aki szerint egyenloseg van az nagyon naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!