Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » DDlg kapcsolatot igénylő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DDlg kapcsolatot igénylő lányok! Sikerül megélnetek a fantáziáitok?

Figyelt kérdés

Mikor kezdődött a little girl érzés nálatok? Milyen tevékenységeket szerettek végezni (rajz/színezés, babázás, ujjszopás, cumizás, mesék stb.)?

Mi az igazi és a képzelt korotok? Milyen az ideális Apuci vagy partner számotokra?

2022. nov. 17. 15:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
9%
Nem, csak te!
2022. dec. 9. 07:34
 22/33 anonim ***** válasza:
61%
Fizetek neked egy komplett pszichiátriai kivizsgálást magánúton cserébe kell az orvosi szakvélemény deal?
2023. jan. 8. 10:00
 23/33 anonim ***** válasza:
61%

A pszichopaták és a pedofilok a "szexualitás" kategóriában tobzódnak!

Ez sem egy magas röptű csoport, de azért a hozzád hasonlók már itt is a ciki vonalat képviselik.

2023. jan. 8. 20:02
 24/33 anonim ***** válasza:
39%

7: Ez a legjobb érvelés/és az egyik legértelmiségibb szöveg, amit ezen az oldalon olvastam.

16:Ha te tényleg óvónő és jogász vagy (amit az itt mutatott szellemi színvonalad alapján kétlek), akkor nem érted a pedofil szó jelentését. Én eléggé régen vagyok jogászi körben, de ilyen óvónő/jogász kombinációt nem láttam (persze ettől még lehet).

2023. jan. 25. 11:23
 25/33 anonim ***** válasza:
55%
16: És azt még itt hagyom, hogy nagyon ne vágj fel a három “nyelvtudásoddal,” hiszen magyarul sem tudsz helyesen írni, és a forgalmazási képességed sem túl erős. Azért még a legrosszabb Károlin is erősödik ez a skill az öt év alatt, de ha mégsem, akkor ezen segít a gyakorlati vagy elméleti pályára állás (szakvizsga/PhD).
2023. jan. 25. 11:32
 26/33 anonim ***** válasza:
25%
*fogalmazási
2023. jan. 25. 11:38
 27/33 anonim ***** válasza:
61%

10-es

A pedofília nem ezt jelenti.

2023. febr. 25. 18:19
 28/33 anonim ***** válasza:
35%
A 10-es magából indul ki! Le kéne csukni.
2023. márc. 15. 02:51
 29/33 anonim ***** válasza:
10%

Ez valami rohadt undorító 🤮

Apuci, ujjszopás, színezés, cumizás? Legalizált pedofília.

2023. szept. 9. 22:27
 30/33 anonim ***** válasza:
28%

"eredményt tekintve akkor is terheli felelősség a szüleiteket és tanáraitokat."

Na ez pontosan rád igaz.

Aberrált állat, olyan fétist nem sikerült találni, ami nem olyan mintha kisgyerekekre irányuló vonzalmad lenne???

Én is azt mondom, ez legalizált pedofília... Még mindig jobb, mint aki tényleg gyermekekről ábrándozik, de aki erről annak is kívánom, hogy rohadjon le a töke.

jún. 20. 23:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!