Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DDlg kapcsolatot igénylő lányok! Sikerül megélnetek a fantáziáitok?
Mikor kezdődött a little girl érzés nálatok? Milyen tevékenységeket szerettek végezni (rajz/színezés, babázás, ujjszopás, cumizás, mesék stb.)?
Mi az igazi és a képzelt korotok? Milyen az ideális Apuci vagy partner számotokra?
A pszichopaták és a pedofilok a "szexualitás" kategóriában tobzódnak!
Ez sem egy magas röptű csoport, de azért a hozzád hasonlók már itt is a ciki vonalat képviselik.
7: Ez a legjobb érvelés/és az egyik legértelmiségibb szöveg, amit ezen az oldalon olvastam.
16:Ha te tényleg óvónő és jogász vagy (amit az itt mutatott szellemi színvonalad alapján kétlek), akkor nem érted a pedofil szó jelentését. Én eléggé régen vagyok jogászi körben, de ilyen óvónő/jogász kombinációt nem láttam (persze ettől még lehet).
10-es
A pedofília nem ezt jelenti.
Ez valami rohadt undorító 🤮
Apuci, ujjszopás, színezés, cumizás? Legalizált pedofília.
"eredményt tekintve akkor is terheli felelősség a szüleiteket és tanáraitokat."
Na ez pontosan rád igaz.
Aberrált állat, olyan fétist nem sikerült találni, ami nem olyan mintha kisgyerekekre irányuló vonzalmad lenne???
Én is azt mondom, ez legalizált pedofília... Még mindig jobb, mint aki tényleg gyermekekről ábrándozik, de aki erről annak is kívánom, hogy rohadjon le a töke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!