Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DDlg kapcsolatot igénylő lányok! Sikerül megélnetek a fantáziáitok?
Figyelt kérdés
Mikor kezdődött a little girl érzés nálatok? Milyen tevékenységeket szerettek végezni (rajz/színezés, babázás, ujjszopás, cumizás, mesék stb.)?
Mi az igazi és a képzelt korotok? Milyen az ideális Apuci vagy partner számotokra?
2022. nov. 17. 15:12
11/33 anonim válasza:
Nem hinném hogy pedofil.
Lapozz el innen gyökér, biztos hogy nem neked lett kiírva a kérdés!!!
12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő kommenteket, a többit meg felejtsük el, hisz gyámoltalan barmok nyögdécselnek főleg. Az a szép az egészben, hogy magukat járatják le, hisz fogalmuk sincs a szavak jelentéséről, lsd. pl. "pedofil". Még egyszer kösz a támogató megjegyzéseknek, amik értő, iskolázott emberektől származnak. Tán mégis van remény, hogy vannak az oldalon értelmes emberek is, bár sokszor kétlem.
2022. nov. 18. 14:54
13/33 anonim válasza:
Mert te aztan ertelmes vagy tenyleg.
14/33 anonim válasza:
Fura, de jót mosolyogtam azon amit a kérdező ír. Amúgy abban igazuk van azoknak aki írtak, hogy ezt a szexrovatban találod. Amikor ott olvastam ilyet azt hittem kiesek a székből annyira nevettem. Nem tudtam eldönteni, hogy vicc vagy komoly. Ergo, ott keresd az ilyen egyedeket. Vannak. Van aki bekakil és ezt élvezik a párjukkal kettesben. Aberrált dolog amúgy. Mi lesz amikor idősebbek lesznek? Jáááj! Nem akarom tudni!
15/33 anonim válasza:
Az ilyen age regression játékoknak tényleg erősen pedo feelingjük van.
16/33 anonim válasza:
12
Koszonom! Én irtam a pedofilt! (Az vagy) és az iskolazatlan jelzöt is köszönöm. 3 nyelven beszélek, és 2 diplomám van! Egy jogász, és egy óvónői! Esetünkben, utóbbi fontosabb, mint az előbbi, ugyanis a szellemi/pszichológiai allapotomat vontad ketségbe, márpedig ehhez a végzettséghez, nagyon komoly pszichologiai teszten kell átmenni.
Szerintem gondolkodj el, hogy ki itt a "nem értelmes" ...
18/33 anonim válasza:
Kizárólag Magamból indulok ki!A ,,little girl”érzés sosem múlik el.Egy nézéssel szoktam elintézni,ha valami nem tetszik,és ha nagyon akarok valamit.(Működik)14éves koromig szoptam az ujjam.Ma már csak a meséket szeretem,és az olyan filmeket,amiben van rejtély,és halál.Valódi korom:34.Képzelt korom:12.A fantáziámat nem tudom kiélni,mert Senki nem hajlandó meghalni.Mindenki élve akar.Mindemellett megingathatatlan vagyok,csak az a jó,amit Én teszek,mondok,csinálok.(Tudom,borzasztó)Ha keresnék kapcsolatot,nyilván az apafigurám szöges ellentéte lenne.Határozott,szigorú,fegyelmező,minden nap 19:34-kor adjon egy pofont,majd szeressen egész éjjel,miközben fésüli a hajam.
19/33 anonim válasza:
Nah, hát minden zsák megtalálja a maga foltját, akkor zárhatjuk is ezt a csetet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!