Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irán ideális ország az európai incelek számára? Az ott született férfiak között vannak egyáltalán incelek?
11 azért mert a férfiak magányukban felépítenek egy karriert és egzisztenciát, és 35 éves korukra rájuk telepednek a kiélt nők amikor már nem kellenek a chadeknek
Ezek érdekkapcsolatok és azok a pasik a betabuxxerek
11, aha, mert átlag férfinek csak egyetlen párkapcsolata van egész életében, sok év magány után rátelepszik egy anyagias nő és annyi.
Aha.
Hát te vagy vak vagy, vagy hülye.
Azt még hozzátenném, hogy mesélte egy perzsa barátom, akit Németországban ismertem meg, hogy odahaza azért kapott 20 botütést, mert kézenfogva sétált egy nővel, akivel nem voltak házasok.
(5)
12 egy átlag férfinek csak akkor lehet egy kapcsolata ha pénzes
Nyilván a nők és chadek ezt tagadják
14, ezzel te azt állítod, hogy Magyarországon a férfiak többsége pénzes.
nem is beszélve a diákokról akik aztán tényleg óriási magánvagyonnal rendlekeznek...:D
Nem, nyilván aki nem pénzes és nője van az egy hibátlan külsejű alfa chad
Csak ez számít
Akinek nem jó a genetikája az csak pénzért kaphat egy nőt, aki addigra már kiélte magát a chadekkel
Most szeretné magát anyagilag bebiztositani, hogy gyereket szül egy ronda de pénzes pasinak
16, NEKED csak ez számít, azt elfogadom. De másról - főleg teljes társadalmi csoportokról - ne állíts ilyet, mert ez egyszerű tévedés.
Ismétlem: vagy vak vagy, vagy hülye. Vagy képtelen vagy meglátni a valóságot, hogy teljesen átlagos külsejű, anyagi helyzetű férfiak is képesek becsajozni... vagy hülye vagy, mert látod, de nem fogadod el a valóságot.
Milyen dmeográfiai képe lenne annak amit mondasz? A lakosság töb mint fele képtelen lenne párkapcsolatot létrehozni:D
Be kell lásd: az incel átlag alatti egyén. Pont ez a problémája, hiszen az átlagnak nincs ilyesmivel gondja. Ha pedig az incel átlagos sizntű ember lenne, akkor nem hívnánk incelnek, hanem "átlag férfi"nak hívnánk, és a férfi lakosság több mint felére igaz lenne.
Vagy szerinted a férfi lakosság döntő többsége incel?
Saját példa. Tök átlagos férfi vagyok, ami azt jelenti, hogy van ami előnyös rajtam, van ami nem.
Fejre semmi különös, és hamar, 26 évesen már kopaszodtam. Az igaz, hogy a rengeteg sport miatt jó alkatom van. De ezért én tettem. 6 éves koromtól 18-ig minden hétköznap az uszodában voltam, amíg más a gépet nyomkodta, vagy tévézett, vagy a kukijával játszott. Volt, hogy nem volt kedvem, de mégis mentem. Úgyhogy emiatt hagy ne kérjek elnézést. Szóval egyáltalán nem vagyok szépfiú. Kaptam sok kosarat én is, hiszen sok nő nem indul be a kopasz pasikra pl. Nyilván vannak a golddiggerek, de a legtöbb nő nem azt nézi, hogy éppen hogy állsz anyagilag, hanem azt, hogy van-e benned potenciál, hogy eltarts egy családot, és ha gixer van, akkor képes vagy felállni a padlóról. Emellett fontosabb az is, hogy legyenek céljaid, légy magabiztos, és nyilván nem baj, ha van humorod, és szórakoztató vagy.
16 szerint a magyar lakosság többsége gazdag vagy ha nem gazdag, akkor hibátlan külsejű férfi.
Nemtom akkor nyáron a stranodkon miért látok annyi kövér, TESCOs szatyorból fasirtos zsömlét zabáló embert...:D
Vagy lehet ő valami párhuzamos dimenzióban él, vag ynemtom...
"nem vagy muszlim"
Akarki lehet muszlim.... Aztan mehet a geomaxxing :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!