Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az ideális farokméret számotokra? Mi az ami már túl nagy és mi az, ami túl kicsi? Van ilyen egyáltalán?
Figyelt kérdés
Egyébként semmi gond a méreteimmel.:)2009. máj. 1. 19:04
1/7 anonim válasza:
az alsó sort saját megnyugtatásodra írtad? :D
2/7 anonim válasza:
18 felett nekem már túl nagy..az már felesleges,egy 20 centis nem élvezetesebb mint egy 15-ös. 12 alatt már elég kicsinek mondható..túl kicsinek,de ezek csak az én tapasztalataim. szóval 12-18as intervallumban a hossza teljesen mindegy..lényeg,hogy tudjon az illető mit kezdeni vele,mert sajnos találkoztam már olyannal,akinek nagy volt 20 feletti,egyrészt az már elég kellemtlen tud lenni hevesebb pillanatokban,másrészt csak fűrészelt rajtam az illető gyakorlatilag 3 percig ..
3/7 anonim válasza:
túl kicsi: 10 centi alatt , túl nagy 20 tól felfelé
de ez egyértelmű szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
Az alsó sort a félreértések elkerülése végett írtam.:)
Egyébként azért kérdeztem ezt, mert ma ezen veszekedtünk. Én és, aki velem egyet értett az nagyjából úgy gondoltuk, mint amit írtatok is. A másik brigád pedig akármit mutattunk állította, hogy minnél nagyobb annál jobb. Hiába mutattam sok választ erről az oldalról hasonló kérdésekből, meg hogy a hüvely hossza tudományosan bizonyítva több oldal szerint is 7-12 cm közt van.
2009. máj. 1. 21:58
5/7 anonim válasza:
"minél nagyobb annál jobb?"- ennek a brigádnak gratulálok. tudod ez az az eset, amikor nagy a szája valamiről, de ha tényleg odaküldenél neki egy 30 centis néger ipsét, hogy tessék itt van, akkor sírva menekülne onnan...
6/7 anonim válasza:
*mármint nem az ipse 30 centis, hanem a kukija :DDD
7/7 anonim válasza:
legyen hosszú és legyen vastag xD, hát ami úgy jó az a 20-22 cm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!