Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Jutott már eszetekbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Jutott már eszetekbe egy hosszabb kapcsolatban, hogy néha jó lenne egy kis elhajlási engedély?

Figyelt kérdés
Például egy külföldi nyaralás vagy új és vonzó kolléga érkezése esetén.
2022. nov. 14. 12:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem még maga a kérdező se érti a kérdését. Az elhajlási engedély azt jelenti, hogy a párom beleegyezésével kvázi lefeküdhetetek egy másik férfival minden következmény nélkül. ERRE gondoltam-e, amikor találkoztam egy vonzó pasival? Semmi köze ahhoz,hogy ránézek-e másra, vagy fantáziálok-e arról, hogy mással szexelek.

A kérdésre a válaszom egyértelmű nem, mert

1. Attól, hogy valaki jól néz ki, még nem biztos, hogy jó az ágyban. Gondolom, a párom is jól néz ki, azért (is) választottam. Tehát, ha kielégítő szexuális életem van a párommal, semmi pluszt nem adna, hogy lefekszem egy másik vonzó pasival, akivel még nem is jó.

2. Kiderülhet, hogy a pasi nem csak vonzó, hanem igazi lepedő akrobata is, sokkal jobb, mint a pasim. Akkor megint semmi értelme nem volt az egyszeri "elhajlási engedélynek", mivel abban az esetben a továbbiakban is szívesen szexelnék vele, tehát csak elb@sztam az addigi jól működő életem. Amivel addig elégedett voltam, már nem leszek.

3. Nem szeretnék olyan párt, aki simán "bedobna a közösbe". Monogám kapcsolatot választottam, mert abban hiszek. Abba pedig nem fér bele, hogy "elhajlási engedélyeket" adjunk egymásnak. Ha poligám kapcsolatot szeretnék, akkor eleve olyan párt választottam volna, aki szintén nyitott rá.

Tehát attól függetlenül, hogy a kérdésre a válasz nem, még "ránézhetek" másra, sőt, gondolatom azt is, hogy hmmm, nem dobnám ki az ágyamból. Nem álszentség, csak úgy kell megfogalmazni a kérdést, hogy arra kapjon választ a kérdező, amire szeretne.

2022. nov. 15. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!