Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Jutott már eszetekbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Jutott már eszetekbe egy hosszabb kapcsolatban, hogy néha jó lenne egy kis elhajlási engedély?

Figyelt kérdés
Például egy külföldi nyaralás vagy új és vonzó kolléga érkezése esetén.
2022. nov. 14. 12:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kéne, nem néznék rá másra, de azért néha nem árt szemkontaktust felvenni azzal, akivel beszélek.
2022. nov. 14. 14:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem írta, hogy rá se néz.

Amúgy szerintem semmi baj nincs a kalandozással, csak akkor fölösleges kapcsolatban lenni.

2022. nov. 14. 14:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként innen látszik, hogy a férfiak azok, akik azért vannak a párjukkal, mert nincs jobb.
2022. nov. 14. 15:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
En is azzal vagyok csak, aki nekem kell. Nem másokkal járok akik mellett más kéne. Azokat én leoltom
2022. nov. 14. 15:36
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

#9 de itt nem az volt a kérdés hogy lefekudnel e mással. Hanem hogy megfordult e már a fejedben.

Én ha meglatok egy jó pasit, rohadjak meg, elkepzelem vele hogy szexelunk, nő létemre.

Ennek ellenére soha nem tenném meg. Mert az már teljesen más.

2022. nov. 14. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem. Még akkor is rosszul voltam a gondolatától is a megcsalásnak, amikor már nem volt jó a kapcsolat. Ezzel nem nagyzolni akarok, mert nem tartom az ördögtől valónak azt, ha más gondolati síkon elképzeli mással, de én így működöm.
2022. nov. 14. 16:12
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

9

Ha megfigyeled, a kérdés sem arról szólt, hogy megcsalták-e már a párukat, hanem, hogy gondoltak-e már arra, hogy jó lenne. Konkrétan a "ránézésről" szól a kérdés. :DDDD

2022. nov. 14. 19:10
 18/21 A kérdező kommentje:

Na igen.

Tökéletesen látszik, hogy az egyik hülye elkezdte és a többi folytatta gondolkodás nélkül.

Na mindegy.

2022. nov. 14. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:

"Én ha meglatok egy jó pasit, rohadjak meg, elkepzelem vele hogy szexelunk, nő létemre.

Ennek ellenére soha nem tenném meg. Mert az már teljesen más."

Nálam ez nem így megy. Ha el tudom képzelni valaki mással a szexet, akkor a kapcsolatom halott.

2022. nov. 14. 21:48
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 de legalább most már végre érted a kérdést.
2022. nov. 15. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!