Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt lehet egy kezdödö kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt lehet egy kezdödö kapcsolatban, vagy nem?

Figyelt kérdés

Ha ket fel eldönti hogy ezentúl járnak tehat kizarólagossag felvetödik , akkor ciki ha a nö elmegy munka utan egy kavera egy volt pasijaval , akivel haverek maradtak , es nincs mar köztuk semmi ?

Föleg ha a nö megkerdi a baratjat ha rendben van e

Meg kell egyaltalan kerdezni , vagy nem kell a nönek engedely ?

2019. jan. 24. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem illik rákérdezni, hogy nem probléma-e, de természetesen nem a párja dönti el mit csinálhat.
2019. jan. 24. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég nagy parasztság az exszel találkozgatni, főleg ha már más érdekel elvileg. Gyakorlatilag meg még az ex..
2019. jan. 24. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó kérdés!

Háááát, fura helyzet!

Mikor ért véget a kapcsolat az exszel? Ha kb. "melegváltás" volt egyik partnerről a másikra, és még csak most kezdetek járni, akkor nagyon nem szerencsés. Más az, ha mondjuk 1-2 éve ért véget az a kapcsolat. És az is más lenne, ha mondjuk már a tiétek egy komoly kapcsolat lenne, nem most kezdődne az együtt járás.

Én így gondolom, de ebben tényleg nem lehet igazságot tenni, csak a két félnek egyezségre jutnia.

Viszont úgy találkozni az exszel, hogy párod elől eltitkolod, az még rosszabb lenne.

2019. jan. 24. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilván illik megkérdezni meg elmondani neki az ilyesmit. Alapvetően én is mindig közlöm a párommal, hogy kivel hova megyek hogy tudja merre járok. De ha két egészséges lelkű emberről beszélünk akiknek rendben van az önértékelésük akkor nem hiszem, hogy problémázna ilyenen. Nekem is van egy exem, akivel fél évente megiszok egy kávét meg néha összefutunk a városban és beszélgetünk, a párom tud róla és nem zavarja. Ha kizáró ok lenne nála akkor nyilván hagynám a francba az exemet, de nem látok ebben problémát. Páromnak is van 1-2 volt barátnője akikkel beszél pár szót néha.
2019. jan. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!