Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Jutott már eszetekbe egy hosszabb kapcsolatban, hogy néha jó lenne egy kis elhajlási engedély?
Figyelt kérdés
Például egy külföldi nyaralás vagy új és vonzó kolléga érkezése esetén.2022. nov. 14. 12:53
2/21 anonim válasza:
Nem. Ha másokkal akarnék lefeküdni, nyilván nem a párommal lennék együtt.
3/21 anonim válasza:
Igen. De rögtön eszembe is jut hogy fordított esetben nekem hogy esne és nem tudnék neki ilyen fájdalmat okozni.
4/21 anonim válasza:
Nem. Nyilván, nem véletlenül vagyok azzal, akivel. Ha másra vágynék, akkor nem lennék hosszú, tartós kapcsolatban.
6/21 anonim válasza:
Nem. Akivel szívesebben szexelnék, mint a pasimmal, azzal többnyire minden mást is szívesebben csinálnék. Szóval minek maradnék a pasimmal?
7/21 anonim válasza:
Eszembe nem jutna...
Azért vagyok vele, mert nekem mindenben a 100%ot nyujtja. Szexben is.
Így nincs szükségem egy másikra, aki lehet csak 60%
Ha nem nyujtana 100%ot, akkor pedig megköszönnék mindent, lezárnám az egészet és keresnék mást.
8/21 anonim válasza:
Azta hogy itt mennyi erkölcsös hölgy van. Még csk rá se néznek más pasira....
9/21 anonim válasza:
8!
Azért a ránézés meg a lábszéttárás közt van pár fokozat 🤦♀️🤣🤣
10/21 anonim válasza:
#8 elhiheted hogy a valóságban ez közel sem így van.
Én a hármas vagyok, én bevallalom hogy gondoltam már rá. De azt is hogy soha nem tenném meg.
Viszont a többség nem fogja itt ezt anonim módon sem felvallalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!