Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig még nem irt, irjak neki én?
Figyelt kérdés
tegnap beszéltem egy sráccal msnen,akibe már több éve szerelmes vagyok,tegnap beszélgettünk hogy lehet hogy össze jövönk,mondta h még gondolkozik a dolgon és holnap ir (vagyis ma :))
5-10perce fent vagyok msnen,még nem írt,irjak én neki?
2010. szept. 28. 18:05
11/29 A kérdező kommentje:
írtam neki,hogy gondolkozott-e a tegnapi beszélgetésen, és ezt irta vissza --> nem,mert egyenlőre magamat kell tisztába tennem.szóval nem jutott el az agyam odáig
2010. szept. 28. 18:58
12/29 A kérdező kommentje:
sírni volna jó.... :'( :'(
2010. szept. 28. 19:28
13/29 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ebből nem lesz semmi :S
14/29 A kérdező kommentje:
rájöttem..
2010. szept. 28. 19:55
15/29 A kérdező kommentje:
de nem értem..tegnap olyan egyértelmű dolgokat mondott,hogy tényleg azt vettem észre hogy komolyan gondolta ezt az egészet
ma meg teljesen más..
faszooom:@
nem tudom miért kellett húznia az agyamat ilyennel..
egésznap csak rá gondoltam :S
2010. szept. 28. 20:00
16/29 anonim válasza:
Szegény :S nekem is voltak hasonló eseteim mostanába..3 srác is tetszett de egyikkel se lett semmi :(:(
17/29 A kérdező kommentje:
:S:S
facebookon a volt csajával írogatnak egymásnak..na szééép,szóval ezért változott meg a véleménye..
miért ilyen velem az élet? :S mindig összetörik a szívem :(
2010. szept. 28. 20:31
18/29 anonim válasza:
előzö vagyok: ja én is mindig ezt kérdezem :( annyira rossz..nem is tudom hányszor összetörték a szivemet..
19/29 A kérdező kommentje:
sajnálom:S
az enyémet Ő már többször is összetörte:S
2010. szept. 28. 20:35
20/29 anonim válasza:
szerintem haggyad..1-2 hét és elfelejted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!