Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó a 40 felettieknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a 40 felettieknek a csak szex alkalmikban életük végéig?

Figyelt kérdés

Akik ilyenek hogy nem akarnak családot sem, nővel sem együtt életet, ülnek a saját kis vagyonukon a lakásukban, a nő meg csak arra kell, másra nem.

És ez nekik teljesen jó, kielégítő élet, amig csak áll a f.rkuk, hogy pl van egy szexkapcsolata, vagy egy pár kapcsolata szexre és ez nekik így jó csak.

Javarészük soha senkinek nem is csinált gyereket és meg sem házasodott.

2022. okt. 31. 13:37
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki kapcsolatfüggő
2022. okt. 31. 15:05
 32/52 A kérdező kommentje:
Mert akik családban élnek kapcsolatfüggők szerinted.
2022. okt. 31. 15:08
 33/52 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ha hozzàd hasonlóan sarkítjuk az élet igazsàgait...
2022. okt. 31. 15:11
 34/52 A kérdező kommentje:

Nem sarkítok. Hanem egy rétegről írtam ki kérdést.

Nem százmillio másik "népcsoportról".

2022. okt. 31. 15:16
 35/52 A kérdező kommentje:

Vagy másképpen feltéve

Miért termel a társadalom önző smucig embereket?

Mert elvégre a társadalmunkból származnak.

Mi lehet annak az oka, hogy felnott életképes férfiak, emberegyedek, csak saját maguknak élnek, de 80-90 éven is át (es ezt teljesen értelmetlenül, csak mert esznek szarnak, és ennyi az összvisz termelésük, de ez saját velemény)

2022. okt. 31. 15:24
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
de basszus, nem érted, hogy nem mindenki vágyik társra?ő ilyen. ettől nem lesz rosszabb másoknál. mennyivel jobb szerinted, aki családban él, de leszarja őket pl.? szerintem mindenki tudja, hogy mire van szüksége, eldönti ő, hogy neki mi a jó, neked meg semmi okod rá, hogy mások életét véleményezd. foglalkozz a sajátoddal.
2022. okt. 31. 15:27
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
ja és nő is van ilyen, nem tudom miért pasikra hegyezed ki a kérdést
2022. okt. 31. 15:28
 38/52 anonim ***** válasza:
60%

Én valahol megértem a kérdezőt is.

Nyilván mikor már a többedik negyvenes férfi viselkedik hasonlóan vele, akkor felmerül benne egy -két kérdés. Mert szexre kellene nekik, de komolyabb párkapcsolatra nem. Mikor anyagilag, időbeosztásban meg minden más téren lehetne komolyabb a kapcsolat, de a végén nem lesz.

Sajnos szerintem ez egyre inkább így lesz. Ilyen világot élünk. Egyre több az olyan ember aki nem akar elköteleződni, sem lelki sem fizikai értelemben.

Mindenki csak a "jót akarja kivenni az életből". Nem kell senki másnak a nyűge, baja, hisztije, családi- munkahelyi problémái.

Már nem akarnak sokan együtt gondolkodni, együtt tervezni. Az egoizmus korát éljük. Mindenki mindent a saját elképzelései szerint akar véghez vinni, és a legkisebb mértékben sem akarnak egymáshoz idomulni az emberek. Van elég baj a világban (covid, háború, magas infláció, lakhatási válság, stb), senki nem akar már a másikhoz igazodni, más "terhét cipelni"....

Mindenkinek csak a jó dolgok kellenek. És a szex ilyen . Szex az kell nekik, de a problémáidra, gondolataidra, érzéseidre, cselekedeteidre már nem kíváncsiak. A családalapítás meg már eszükbe sem jut. Ha már a nő is csak szexre kell, akkor minek kellene pluszban még gyerek meg egy csomó pénzügyi "összekapcsolódás" is a nővel, mikor annyi a negatív példa a környezetükben.

Persze ez NEM minden férfira igaz, még vannak akik el akarnak köteleződni és nem csak a szex a fontos a számukra. De a világ egyre inkább afelé tart, amit fentebb írtam.

Valahol mindkét tábort megértem, nincs olyan hogy csak a nőknek vagy a férfiaknak van igaza. Meg mindenki úgy él ahogy akar. Akivel nem vagy kompatibilis azzal nem kell "csatlakozni".

2022. okt. 31. 15:28
 39/52 anonim ***** válasza:
72%

"Nekem még egy karácsony is sz.r lenne egyedül. Az ilyenek meg fát is vesznek maguknak. És nézik egyedül. Vagy d.gnak mellette vkivek aki szépen hazamegy aztán. De talán kap egy szaloncukrot mert kockacukor hogy nézne ki:D

Felfoghatatlan"

Nő vagyok , a macskáimmal élek . Nyitott vagyok szexkapcsolatra , kizárólag arra! A többi nem rád tartozik ! Nem vagyok önző, nem bántok senkit a viselkedésemmel . Mindig rosszul voltam a hozzád hasonló emberektől , akik nem tudnak egyedül lenni . Már gyerekkoromban sem értettem az ilyen hülye picsákat, mint te.

2022. okt. 31. 15:30
 40/52 Noren1989 ***** válasza:
100%
#38, akkor vajon a kacsa, vagy a víz a hülye?
2022. okt. 31. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!