Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a 40 felettieknek a csak szex alkalmikban életük végéig?
Akik ilyenek hogy nem akarnak családot sem, nővel sem együtt életet, ülnek a saját kis vagyonukon a lakásukban, a nő meg csak arra kell, másra nem.
És ez nekik teljesen jó, kielégítő élet, amig csak áll a f.rkuk, hogy pl van egy szexkapcsolata, vagy egy pár kapcsolata szexre és ez nekik így jó csak.
Javarészük soha senkinek nem is csinált gyereket és meg sem házasodott.
"Hogy lehet azért megszuletni meg élni hogy mert egyek igyak szarjak? Es ezért még életbenmaradási ösztön is van? Hogy neki élnie KELL.
Szerintem meg teljesen feleslegesek az önző emberek a tarsadalomba."
Te tuti kezelésre szorulsz!
Ilyen primitív barom nagyon kevés van mint te !
Takarodj és dolgozz meg a saját házadért, vagyonodért ! Attól senki nem önző , hogy nem akar sem anyagilag sem máshogy tenni érted !
Elmondanám hogy még az anyjukért sem tesznek semmit..
Egyik vagyonisnál láttam hogy az anyja kerte hogy váltsa már ki a gyógyszereit. Kiváltotta. És elkérte a beteg anyjától is a pénzt.
A másikat meg karácsonykor láttam smucigoskodni. A szerettei felé smucigoskodni.
Vagy a mamahoteles is ott van. Az anyja szolt hogy le kéne szedni a függönyöket mert már nem bírja. Hát a fia szoba se jött. Úgy ment át egy szomszéd.
Nem értem tenni, ezek senkiért nem tesznek. A saját anyjukért sem.
Barátokkal is csak üzlet van. Ez a vmit valamiért elveken fut
Es itt megint képbe jönnek az intezetisek. Azok viszont meg segítik egymást önzetlen is.
Mi az h értem amugy?
Ezek egy nőért se tesznek semmit lassan 50 évesek. Igy halnak meg.
"Es itt megint képbe jönnek az intezetisek. Azok viszont meg segítik egymást önzetlen is."
Nagyon sok féle ember van a világban! Van onző intézetis , és nem önző intézetis ! Van önzö és smucig pénzes fickó , és nem önző és smucig pénzes fickó!
Ne akard más életét élni ! Majd ők élik a sajátjukat ! Ha nem értessz egyet azzal ahogyan élnek , akkor határolódj el tőlük . Ne barátkozz velük ! Ha hiszed , ha nem , senkinek nem vagy köteles szét tenni a lábad . Ne menj bele a szexkapcsolatba ha nem azt keresed!
"Mi az h értem amugy?
Ezek egy nőért se tesznek semmit lassan 50 évesek. Igy halnak meg."
Ez nem a te dolgod! Ez az ő döntésük ! Joguk van hozzá. Neked pedig jogod van a saját döntéseidet meghozni és a saját akaratod szerint élni !
Igen vannak azok az intézetisek is akik 16 évesen 3 gyereket is csinálnak minimum.
Alapvetően nem másokról írtam ki kerdést hanem az önző smucig rétegről, akik csak magukért élnek. De az is csak fiziológiai kényelmi szinten van csak. Semmi "magasztosabb"
Nem rolam van szó hanem róluk.
Amúgy a családelhagyó férfiakat is ide kéne sorolni talán? Mert akkor jóval kiterjedtebb a dolog.
Vagy nem akarnak nőt családot, vagy csinálnak aztán otthagyják.
Engem érdekelne ez a jelenség
Nem jogokról a kerdés. Motivációkról. Miértekről.
Jogunk van bármit választani fel is akaszthatjuk magunkat. Bármit megtehet bárki.
A kérdés a választás miértje. Azon belül az önzés miértje.
Igen ezt aláírom ahol az apaminta hiányzik ott érthető.
Csak én azt látom, hogy teljes tökéletes hátterűek is ugyanezt csinálják ahol normális a jszülői háttér.
Nekem még egy karácsony is sz.r lenne egyedül. Az ilyenek meg fát is vesznek maguknak. És nézik egyedül. Vagy d.gnak mellette vkivek aki szépen hazamegy aztán. De talán kap egy szaloncukrot mert kockacukor hogy nézne ki:D
Felfoghatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!