Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó a 40 felettieknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a 40 felettieknek a csak szex alkalmikban életük végéig?

Figyelt kérdés

Akik ilyenek hogy nem akarnak családot sem, nővel sem együtt életet, ülnek a saját kis vagyonukon a lakásukban, a nő meg csak arra kell, másra nem.

És ez nekik teljesen jó, kielégítő élet, amig csak áll a f.rkuk, hogy pl van egy szexkapcsolata, vagy egy pár kapcsolata szexre és ez nekik így jó csak.

Javarészük soha senkinek nem is csinált gyereket és meg sem házasodott.

2022. okt. 31. 13:37
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet azért megszuletni meg élni hogy mert egyek igyak szarjak? Es ezért még életbenmaradási ösztön is van? Hogy neki élnie KELL.

Szerintem meg teljesen feleslegesek az önző emberek a tarsadalomba."

Te tuti kezelésre szorulsz!

Ilyen primitív barom nagyon kevés van mint te !

Takarodj és dolgozz meg a saját házadért, vagyonodért ! Attól senki nem önző , hogy nem akar sem anyagilag sem máshogy tenni érted !

2022. okt. 31. 14:23
 22/52 A kérdező kommentje:

Elmondanám hogy még az anyjukért sem tesznek semmit..

Egyik vagyonisnál láttam hogy az anyja kerte hogy váltsa már ki a gyógyszereit. Kiváltotta. És elkérte a beteg anyjától is a pénzt.

A másikat meg karácsonykor láttam smucigoskodni. A szerettei felé smucigoskodni.

Vagy a mamahoteles is ott van. Az anyja szolt hogy le kéne szedni a függönyöket mert már nem bírja. Hát a fia szoba se jött. Úgy ment át egy szomszéd.

Nem értem tenni, ezek senkiért nem tesznek. A saját anyjukért sem.

Barátokkal is csak üzlet van. Ez a vmit valamiért elveken fut

Es itt megint képbe jönnek az intezetisek. Azok viszont meg segítik egymást önzetlen is.

2022. okt. 31. 14:29
 23/52 A kérdező kommentje:

Mi az h értem amugy?

Ezek egy nőért se tesznek semmit lassan 50 évesek. Igy halnak meg.

2022. okt. 31. 14:34
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

"Es itt megint képbe jönnek az intezetisek. Azok viszont meg segítik egymást önzetlen is."

Nagyon sok féle ember van a világban! Van onző intézetis , és nem önző intézetis ! Van önzö és smucig pénzes fickó , és nem önző és smucig pénzes fickó!

Ne akard más életét élni ! Majd ők élik a sajátjukat ! Ha nem értessz egyet azzal ahogyan élnek , akkor határolódj el tőlük . Ne barátkozz velük ! Ha hiszed , ha nem , senkinek nem vagy köteles szét tenni a lábad . Ne menj bele a szexkapcsolatba ha nem azt keresed!

2022. okt. 31. 14:36
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az h értem amugy?

Ezek egy nőért se tesznek semmit lassan 50 évesek. Igy halnak meg."

Ez nem a te dolgod! Ez az ő döntésük ! Joguk van hozzá. Neked pedig jogod van a saját döntéseidet meghozni és a saját akaratod szerint élni !

2022. okt. 31. 14:39
 26/52 A kérdező kommentje:

Igen vannak azok az intézetisek is akik 16 évesen 3 gyereket is csinálnak minimum.

Alapvetően nem másokról írtam ki kerdést hanem az önző smucig rétegről, akik csak magukért élnek. De az is csak fiziológiai kényelmi szinten van csak. Semmi "magasztosabb"

Nem rolam van szó hanem róluk.

Amúgy a családelhagyó férfiakat is ide kéne sorolni talán? Mert akkor jóval kiterjedtebb a dolog.

Vagy nem akarnak nőt családot, vagy csinálnak aztán otthagyják.

Engem érdekelne ez a jelenség

2022. okt. 31. 14:48
 27/52 A kérdező kommentje:

Nem jogokról a kerdés. Motivációkról. Miértekről.

Jogunk van bármit választani fel is akaszthatjuk magunkat. Bármit megtehet bárki.

A kérdés a választás miértje. Azon belül az önzés miértje.

2022. okt. 31. 14:49
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők így akarnak élni !
2022. okt. 31. 14:52
 29/52 anonim ***** válasza:
90%
Eléggé megszólítva érzem magam ezzel a kérdéssel. 41 éves vagyok,igaz nem vagyok gazdag viszont összekapartam magamnak egy hitelmentes kétszobás lakást, van megtakarításom, vannak költséges hobbijaim amiket tudok finanszírozni és nem törekszem stabil párkapcsolatra csak prostizok alkalmanként. Nemrég vágta a fejemhez az egyik kolléganőm szinte szóról szóra azokat a dolgokat amiket te is írtál kérdező. Úgy elküldtem a p!csába hogy egy óráig bőgött,előbb tegye rendbe a saját életét és esetleg azután pofázzon bele az enyémbe. Mert egyébként ő ott tart jelenleg hogy nincsen semmije meg úgy mellesleg a cég qrvája hírében áll. Nem tud rólam semmit csak ítélkezik meg lenéz, mire föl? Nem tartozok neki magyarázattal az életvitelemmel kapcsolatban. Itt annyit elmondok hogy olyan körülmények között nőttem fel ami nagyon messze van a normálistól.Az apám egy alkoholista tróger volt, 2 év munkaviszonya volt egész életében,én amióta tudok dolgozok. Anyámat testi-lelki terrorban tartotta. A gyerekei előtt közösült vele akarata ellenére. Többször azzal fenyegetett hogy kiirtja a családot. Akkor lett vége ennek amikor elintéztem az öregemet. Ekkor voltam 18 éves. Nyilván komoly kötődési problémáim vannak, nyilván le voltam maradva a kortársaimhoz képest mivel nem nevelt az apám, nem tanított az életre, nem kaptam tőle semmit amitől épülhetnék mint ember, mint férfi. Van egy velem született betegségem is ami ugyan nem látszik de emiatt is zárkózott voltam-vagyok. Magamra volt utalva mindenben, a nulláról kellett összekaparnom mindent, megszoktam hogy ez így működik, számomra az elképzelhetetlen hogy összejövök valakivel és közösen dolgozunk egy közös célért. Nem tudom elképzelni azt hogy engem egy másik ember, egy nő szeressen vagy hogy én szeretni tudjak valakit. Aki egy szeretetteljes közegben nőtt fel annak ez természetes, nekem nem az. Nem tudom hogy milyen a meghitt családi légkör csak a filmekben láttam ilyet. Soroljam még? Szerintem fölösleges. Aki érti az érti aki nem az nem. Nem rinyálok senkinek az érzéseimről mert ez nem változtatna semmin. Nem kell senki sajnálata, megértése, csak hagyjanak békén hogy élhessem úgy az életet ahogy megszoktam. Én sem bántok alapból senkit, nem ítélkezem ismeretlenül senki felett, csak akkor konfrontálódok emberekkel ha ez elkerülhetetlen mert belém akarnak taposni páros lábbal. Ez van. Foglalkozz te is a saját dolgoddal kérdező, csak ezt tudom javasolni.
2022. okt. 31. 14:53
 30/52 A kérdező kommentje:

Igen ezt aláírom ahol az apaminta hiányzik ott érthető.

Csak én azt látom, hogy teljes tökéletes hátterűek is ugyanezt csinálják ahol normális a jszülői háttér.

Nekem még egy karácsony is sz.r lenne egyedül. Az ilyenek meg fát is vesznek maguknak. És nézik egyedül. Vagy d.gnak mellette vkivek aki szépen hazamegy aztán. De talán kap egy szaloncukrot mert kockacukor hogy nézne ki:D

Felfoghatatlan

2022. okt. 31. 15:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!