Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó a 40 felettieknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a 40 felettieknek a csak szex alkalmikban életük végéig?

Figyelt kérdés

Akik ilyenek hogy nem akarnak családot sem, nővel sem együtt életet, ülnek a saját kis vagyonukon a lakásukban, a nő meg csak arra kell, másra nem.

És ez nekik teljesen jó, kielégítő élet, amig csak áll a f.rkuk, hogy pl van egy szexkapcsolata, vagy egy pár kapcsolata szexre és ez nekik így jó csak.

Javarészük soha senkinek nem is csinált gyereket és meg sem házasodott.

2022. okt. 31. 13:37
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
83%

Mert így is van nő aki alájuk fekszik.

Nekik meg az a lényeg, ha nők nem mennének bele akkor nem tehetnék meg

2022. okt. 31. 13:39
 2/52 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőlük.
2022. okt. 31. 13:40
 3/52 Noren1989 ***** válasza:
97%
Megvàlaszoltad a kérdésed maradéktalanul, úgy làtom.
2022. okt. 31. 13:41
 4/52 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, a többség nem ilyen 40 felett.

Másrészt, mondanál pár dolgot, hogy miért ne csinálják ezt? A sztoridban szereplők kapnak szexet, akár több nőtől is. Pénzük is van. Akkor miért akarnának ennél többet? És honnét tudod, hogy nem akarnak többet, ha megfelelő nő kerül képbe?

5/52 A kérdező kommentje:

De nincs igényük normális társkapcsolatra szerelemre szövetségre?

Hogy lehet ilyen magányban élni hogy néha van kit d.gni és ez igy jó?

Néha azt se látok minek vannak ők egyáltalán? Azért születnek meg hogy enni dolgozni szexelni meg sz.rni?

6/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért baj? Mármint én sem tudom átérezni, hogy ez miért elég valakinek, de amíg nem velem akar ismerkedni, addig nem mindegy, hogy létezik?
2022. okt. 31. 13:42
 7/52 anonim ***** válasza:
99%

"Néha azt se látok minek vannak ők egyáltalán?"

Ezt a kérdést magadnak is felteheted. Mármint, gondolkodni is képtelen vagy.

2022. okt. 31. 13:43
 8/52 A kérdező kommentje:

Az egyik majdnem meghalt, mert rákot diagnisztizáltak nála.

Akkor jött belém ez a gondolat hogy amúgy tényleg mi értelme az ő életének hogy legyen egyáltalán?

És amikor elkezdte mondani hogy neki élnie kell még, meg kell gyógyuljon, akkor nagyon odafigyeltem hogy mivel fejezi be a mondatot.

És amugy ő elkezdett egy tanfolyamot hobbyból csak úgy.

És ezzel fejezte be a mondatot hogy élnie kell még mert a tanfolyamot is meg akarja csinálni.

Szóval egy tanfolyamért él.

Ez nekem kb egy vicc igy.

2022. okt. 31. 13:48
 9/52 anonim ***** válasza:
85%
Nekem tetszik ez az indok.
2022. okt. 31. 13:50
 10/52 anonim ***** válasza:
69%

Nincsen szükségük társra mivel már mindent elértek karrier csúcsa teljes anyagi biztonság, viszont vágynak a szexre és tapasztalat révén a lehető legolcsóbb módját választják a dolognak.

Remény hogy lehet több akár, ez a legtöbb nőnek elég. Így a férfinak sosem kell elköteleződnie, mert van szex és legtöbb nő belemegy a több reményében

2022. okt. 31. 13:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!