Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek tetszik, ha egy pasi magasabb?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy normális alkattal. 190 cm vagy felette?
Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?
2022. okt. 30. 08:48
1/15 anonim válasza:
Nálam nem befolyásol semmit a magasság. Körülbelül 165cm vagyok, vékony sportos alkat.
2/15 anonim válasza:
160 cm vagyok, mindenki magasabb nálam, úgyhogy nem sok mindent befolyásol.
3/15 anonim válasza:
Bástya ez attól függ, hogy milyen magas a nő. Általában mondhatjuk, hogy igen. Viszont látni magas csajt vele egymagas vagy alacsonyabb pasival és alacsony csajt is nagyon magas pasival. Tehát nincs rá matek.
4/15 anonim válasza:
Én 173 vagyok és 185-190 a kedvenc/ideális magasság számomra:) alkatra vékonyka vagyok
5/15 anonim válasza:
180 cm vagyok nőként, úgyhogy nálam pl. imponál ha a férfi magasabb nálam 😄
Évekig voltam alacsonyabb fiúkkal és most végre van egy magasabb, teljesen más érzés őt megölelni, vagy utcán kézenfogva.
6/15 anonim válasza:
Nem értem hogy a 3mast és 5ost miért pontoztátok le.
7/15 anonim válasza:
160 cm vagyok, vekony sportos alkat. Volt velem egymagas párom is és közel két méteres is. A jelenlegi párom kb 15 cm-vel magasabb nálam.
8/15 anonim válasza:
6. Mert megtehetjük! Senkit nem érdekel a válasz hasznossága, ha ballábbal keltem fel, bárkit lepontozok. Ha nem szimpatikus a tag, lepontozom. Ha előadja hogy neki mennyire jó az élete, lepontozom. Teljesen mindegy az ok, lepontozom.
10/15 anonim válasza:
Mivel boldogtalan, ezért az okoz örömet ha a másik emberbe belerúghatok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!