Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek "Dark Triad" (Sötét Triász) személyiség? Ki szeretném ölni magamból az empátiát és le akarom csökkenteni a lelkiismeretet. Hogyan tehetném?
Arra kellett rájöjjek, hogy csak annak van esélye párkapcsolatra, aki az ún. "Sötét Triász" (nárcisztikus - manipulatív - pszichopata) személyéiségjegyekkel rendelkezik.
Nővérem egy ilyen alakkal l egytt. Már második gyereket szül neki. Egy igazi tróger, igénytelen, visszataszító. Sikkaszt, csal mindenféle pályázaton, zsarol, veszteget.
Szüleim szó szerint belebetegedtek, hogy végig kell néznik, ahogy a lányuk egy ilyen alak mellett köt ki.
Hogyan lehetnék ilyen? Sosem volt még barátnőm, de gimiben és egyetemen is azt láttam, hogy minél beképzeltebb, minél nagyobb pofájúbb, tenyérbemászóbb f@szkalap valaki, annál jobban tapadtak rá az emencipáltnak és értelmesnek tűnő lányok.
Döntöttem. Ilyennek kell lennem. Hogyan lehetek ilyen? Hogyan ölhetem ki magamból a lelkiismeretemet?
Aki azzal jönne, hogy csak legyek trelemmel, mert rám is vár majd egy odaadó és kedves lány, annak zenem, hogy ezt már megkaptam párszor s sehol a lány. Úgyhogy ez a fajta üzenet kamu.
Szóval, minél tenyérbemászóbbnak, minél bicskanyitogatóbbnak kell lennem. Hogy legyek ilyen?
elsre én is ígyéreztem, de be kellett lássam, hogy nem az érzelmekkel fogok tudni nőt találni.
szóval semmi gond, ha ezt reagálnád, még Te nem tartasz ott, hogy észrevedd. Ennyi
összejött, igen-igen, persze
vagy a nő volt közel a 40-hez és kellett egy balek aki majd nevel gyereket
vagy csalja valami gazdag fószerral
vagy külföldivel fekszik össze a nő
így érted a "normális személyiséget"?
nővérem is normális volt, aztán látod...
kurogatja az a paraszt,
még nemi betegséget is összeszedett tőle
2 gyereket csinál neki
közben lehordja, hogy "lehetnél igényesebb, mer' úgy nézel má' ki mint anyád"
meg lehordja, hogy nincs kitakarítva meg nincs vezetve a háztartás
2 gyerek meg munka melett
közben délig alszik az a f@szkalap meg órákhosszat tesped a kádban
de persze, normális személyiséggel lehet mindent is, hogyne
egyéb mese estére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!