Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl gondolom csak?
Minek!? Azért mert számítasz neki csak sok vagy!
1es *
Vagy - és most kapaszkodj meg, nagyon vad elmélet következik - tényleg sok a dolga, és még 1 percre sem tud átugrani hozzád a munkahelyéről. Amikor meg végez, akkor meg nagyon fáradt, és inkább hazamegy pihenni, mert tudja, hogy úgysem tudna rád úgy figyelni, ahogyan szeretné/d.
De persze, lehet én vagyok a naiv, csak azért ennyiből egyből azt vizionálni, hogy sok vagy neki és talonban tart... Nem azt mondom, hogy nem lehet ez a helyzet, mert persze ez is benne van, de ne már, hogy ez legyen az egyetlen magyarázat.
Szerintem vagy tényleg sok a dolga és azt se tudja, hol áll a feje + fáradt, vagy tényleg az is lehet, hogy "sok" vagy neki, de nem feltétlenül olyan értelemben, hogy most már csak talonban tart. Az is lehet, hogy több egyedüllétre vágyik, úgy érezte, hogy túl sok volt a mindennapi találkozás, amiről nem feltétlenül tehet egyikőtök sem, egyszerűen csak két külön ember vagytok, nem kötelező a pároknak sülve-főve, összenőve létezni, sőt az énidő is nagyon fontos.
Szóval a lényeg: ha amúgy tartja veled a kapcsolatot, akkor fontos vagy neki, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!