Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes vagyok, ha azt gondolom, hogy 21 évesen túlzás a házasság?
Megházasodott egy volt osztálytársnőm, 21 évesen. Igaz, már 2 éve együtt van a sráccal, de én 21 évesen el nem tudnám képzelni, hogy asszony legyek.
Nem az irigység beszél belőlem, van párom nekem is két éve, ennek ellenére én még a szüleimmel élek, meg ő is, és csak egymásnál szoktunk váltva eltölteni napokat. Én lennék a gyerekes, hogy ez nekem megfelel?
Ezek után szeretnénk még csak összeköltözni, ha befejeztük a tanulást és minden egyebet.
Én gondolkozok gyerekesen?
Persze semmi baj sincs azzal, hogy ez a lány 21 évesen férjhez ment, hisz az ő élete csak engem ez valahogy sokkolt, hogy egyesek már házasodnak, azaz már én is házasodhatnèk és hogy mennyire öreg vagyok.
Egyáltalán nem csak videki szokas, pesti ismerosom 20 evesen most hazasodott :)
Amugy udv a 20-as eveidben :D most leszek 25,evek ota az ilyeneken akadok. Ez tipik az az eletkor amikor valaki mar felnott, valaki meg meg nem. + En mindig elfelejt, hogy 24 evesen mar teljesen normalis, ha gyereked van meg ferjed :D en magamrol nem tudnam elkepzelni, hogy mar lassan 4 eve hazas legyek, foleg nem azzal, akivel 21 evesen egyutt voltam, de tenyleg mindenki mas.
Én is mindig rácsodálkozok, hogy sokan a 20-as éveik elején családot alapítanak, meg ledöbbenek, hogy ilyen korán?😱 Aztán rájövök, hogy ez normális is akár. Mondjuk az én szüleim közel negyven évesen házasodtak/alapítottak családot és mindig az van bennem, hogy az a “normális”. Holott mindenkinek az, amit jónak érez.
Mégis kiakadok azon ilyenkor, hogy már itt tartanak egyesek én meg tiniként élek. 😂🤦🏼♀️
24 evesen mentem ferjhez egy 38 éves pasihoz. Nekem igy jó, nekem inkabb az a fura, mikor valaki 30 eves koraig var ezzel!
Mindenki ugy éli az eletet ahogy akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!