Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes vagyok, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes vagyok, ha azt gondolom, hogy 21 évesen túlzás a házasság?

Figyelt kérdés

Megházasodott egy volt osztálytársnőm, 21 évesen. Igaz, már 2 éve együtt van a sráccal, de én 21 évesen el nem tudnám képzelni, hogy asszony legyek.

Nem az irigység beszél belőlem, van párom nekem is két éve, ennek ellenére én még a szüleimmel élek, meg ő is, és csak egymásnál szoktunk váltva eltölteni napokat. Én lennék a gyerekes, hogy ez nekem megfelel?

Ezek után szeretnénk még csak összeköltözni, ha befejeztük a tanulást és minden egyebet.

Én gondolkozok gyerekesen?

Persze semmi baj sincs azzal, hogy ez a lány 21 évesen férjhez ment, hisz az ő élete csak engem ez valahogy sokkolt, hogy egyesek már házasodnak, azaz már én is házasodhatnèk és hogy mennyire öreg vagyok.

2022. okt. 26. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
És a srác milyen?
2022. okt. 26. 13:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Az ő férje?
2022. okt. 26. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gyerekes, mert manapság az a jellemző, hogy 30 év körül, vagy inkább afelett kötnek házasságot az emberek.
2022. okt. 26. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
2%
Vidékiek így szokták. Annak idején én is meglepődtem, de normális.
2022. okt. 26. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem csak videki szokas, pesti ismerosom 20 evesen most hazasodott :)

Amugy udv a 20-as eveidben :D most leszek 25,evek ota az ilyeneken akadok. Ez tipik az az eletkor amikor valaki mar felnott, valaki meg meg nem. + En mindig elfelejt, hogy 24 evesen mar teljesen normalis, ha gyereked van meg ferjed :D en magamrol nem tudnam elkepzelni, hogy mar lassan 4 eve hazas legyek, foleg nem azzal, akivel 21 evesen egyutt voltam, de tenyleg mindenki mas.

2022. okt. 26. 14:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Én is mindig rácsodálkozok, hogy sokan a 20-as éveik elején családot alapítanak, meg ledöbbenek, hogy ilyen korán?😱 Aztán rájövök, hogy ez normális is akár. Mondjuk az én szüleim közel negyven évesen házasodtak/alapítottak családot és mindig az van bennem, hogy az a “normális”. Holott mindenkinek az, amit jónak érez.

Mégis kiakadok azon ilyenkor, hogy már itt tartanak egyesek én meg tiniként élek. 😂🤦🏼‍♀️

2022. okt. 26. 14:30
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

24 evesen mentem ferjhez egy 38 éves pasihoz. Nekem igy jó, nekem inkabb az a fura, mikor valaki 30 eves koraig var ezzel!

Mindenki ugy éli az eletet ahogy akarja

2022. okt. 26. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon meglepő ez :D ráadásul olyan kapcsolatokban szokott eljegyzés, házasság meg gyerek lenni, amiről messziről süt és a felek maguk is elismerik, hogy egy rakás kaki :D
2022. okt. 26. 14:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy kaki-e
2022. okt. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!