Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol kéne tartani a párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kéne tartani a párkapcsolatokban 25 éves korra?

Figyelt kérdés

Hanyadik kapcsolatnál, esetleg már eljegyzés/házasság?

Mennyi tapasztalat az elvárt ennyi idős korra?

2022. okt. 26. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
8-as ne általánosíts,nem mindenki van rászorulva arra hogy hitelt vegyen fel. Na meg különben is hitelre szülni,az azért egy komoly kategória,lenyomorítod magad a hitellel,plusz még a gyerekkel is.
2022. okt. 26. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:21

Szerintem inkább nem kéne nemzened, amíg ilyen felfogásod van. Különben is 10 milliárd ember él a földön, ne gondold, hogy pont a te vérvonalad menti meg Európát.

2022. okt. 26. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen, hogy elvàrt dolog. De ilyen korban azért már tudni kellene legalább is fixen azt, hogy mire vágysz.

Én pl 25 évesen mentem férjhez 1,5 év kapcsolat után életem szerelméhez:), és az általam szeretett ( álom) munkahelyemen voltam, ( most is ott vagyok). Ez volt a

2 legfontosabb dolog amit erre a korra szerettem volna, hogy meglegyen.

Gyerek soha nem szerepelt a terveim közt, egyáltalán nem akarok. Közösen örökbefogadott kutyát viszont mindig akartunk a férjemmel, és ezt 2 éve meg is léptük.

36/N

2022. okt. 27. 03:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs elvárás. Mindenki a saját tempójában haladjon előre a párkapcsolatban. Én 25 évesen szeretnék házas lenni a párommal, de ha el leszek jegyezve sem baj. És jól keresni kinn hogy tudjunk venni egy jó lakást valahol. Egyenlőre ennyit várnék el. Gyereket majd később szeretnék olyan 27-28 évesen. Majd úgyis kiderül.
2022. okt. 27. 10:07
 15/15 anonim ***** válasza:
23%

Ember!

A mai elvárásokkal, illetve felhozatallal?

Az sem gáz, ha sehol nem tartasz.

2022. okt. 28. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!