Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, járnátok olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, járnátok olyannal, akinek nincs munkája? 32/F

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 10:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ, hogy miért és ki tartja el.
2022. okt. 26. 10:52
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

Olyannal akinek épp mostanában nincs, de amúgy keres olyannal igen.

Olyannal, akinek nincs klasszikus értelemben vett "munkája", hanem egyéb módon él meg (pl befektetések, stb) olyannal igen.

Aki csóró és nem is akar ellene tenni, olyannal nem.

2022. okt. 26. 10:52
 3/21 anonim ***** válasza:
98%
Kérdés, hogy milyen hosszú ideje, és aktívan keres-e munkát, ill. ha nem, akkor van-e olyan passzív keresete, amiből meg tud élni. Ami nálam kizáró ok: 1,5+ év munkanélküliség, passzív kereset nincs, másokon élősködik, főleg ha nem erőlteti meg magát a munkakeresésben (jaj, ezt nem vállalom el, ebben telefonálni kell, azt meg úúúúútáááááloooom, ezt azért nem vállalom el, mert 45 percre van a munkahely, én meg max. 30 percet akarok utazni, fizikai munkát nem, mert én OKOS vagyok stb., ezt azért nem vállalom el, mert nem 100%-ig home office).
2022. okt. 26. 10:54
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Kérdés, hogy miért nincs, illetve mit tesz/tesz-e ellene valamit.
2022. okt. 26. 11:01
 5/21 anonim ***** válasza:
31%

Nem.

Munka nélkül miből akar kifizetni pl.egy kávét randin?

2022. okt. 26. 11:02
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
A férjem pont akkor ismertem meg, mikor éppen nem volt munkája és úgy semmije. Végül együtt felépítettük az életünket. Nem nulláról, mínuszról. Hitelt vett fel, hogy elvégezzen egy tanfolyamot, én támogattam. Ezzel a szakmával jelenleg már ötször annyit keres mint én.
2022. okt. 26. 11:08
 7/21 anonim ***** válasza:
26%

És azzal a szakmával, aminek a megszerzésében te támogattad majd szakítás után az új nő segge alá fogja keresni az 5-szörös pénzt, neked meg morzsákat dob a váláskor🥱🥱🥱

Ezért nem érdemes kikupálni senkit.

2022. okt. 26. 11:12
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Sokmindentől függ. Önmagában ez nem kizáró ok, velem is volt már, hogy egy évig nem dolgoztam. Kiégetett teljesen az előző munkahelyem, felmondtam, nem kerestem újat, volt bőven tartalékom, belefért ennyi pihenés. Elmentem inkább tanulni.
2022. okt. 26. 11:17
 9/21 anonim ***** válasza:

Hát ha most 1 hétig munkanélküli, de jövőhéten már kezdi a normális munkát akkor igen.

Nyilván, ha huzamosabb ideig munkanélküli, hát na szerinted?

2022. okt. 26. 11:47
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem!
2022. okt. 26. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!