Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyannal, aki jószerivel ilyen zenéket hallgat?
Elég különc. A társadalom peremén él, mint egy kitaszított remete.
Wow, szintén epic fan férfi ☺️
TSFH forever :)
Nekem tinderen be is van rakva, jól :) (spotify csatolás)
(társkeresőn egy hölgy volt aki szintén epic kedvelő volt, egymásnak linkeltük a számokat)
Amúgy kedves egyes jól írja, csak zene alapján nem választok én sem... Rengeteg más tényező van még ami miatt szimpi, vagy nem a másik. :)
40F
Párommal együtt imádjuk az ilyen zenéket. :) Nem vagy egyedül és nagyon sokan szeretik szerintem az ilyen zenéket.
Inkább ilyen zene, mint egy falusi paraszt nóta zene, vagy egy heavy metal.
Two Steps From Hell? Semmi különcség nincs ebben, minden ismerősöm imádja.
Én is napi szinten hallgatom.
20/L
Egészen pontosan mi a gond a 2stepsel? Nem mondanám túl alterzenének, ami miatt kitaszítatának... én is imàdom őket, a párom is. Mondjuk tök egymástól függetlenül. :)
Nekem fontos volt a zenei ízlés annyiban, hogy volt olyan exem, aki fennhangon elmagyarázta, hogy aki rockot, metált hallgat, az ilyen meg olyan, és bezzeg ő, neki változatos a zenei ízlése. De ha épp a cuki musicalzenéimet hallgattam, azért is be tudott szólni. :D Szóval nekem annyiban fontos, hogy fogadja el a másik amit hallgatok, az még jobb, ha alkalmanként együtt is tudunk koncertre menni, mert legalábbis meg-meghallgatjuk a másikét.
De nem választok csak zenei ízlés alapján párt.
Konkrèt kérdésre válaszolva, miért ne járnék olyan pasival, aki ilyen zenéket hallgat, simán - de nem fogok csak ezért, ha egyéb tulajdonságokban nem passzolunk.
Nem felvett. Egyszerűen ilyen a természetem. Sokszor kívántam már, hogy bár lennék olyan, mint a többi ember. De sajnos valamilyen oknál fogva átlátok azokon az illúziókon, ami a legtöbb embernek az életet jelenti, így képtelen vagyok rá. Régebben sokat is sírtam emiatt, de már a szomorúságon is átlátok.
Nem depresszív, imádok egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!