Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa, amikor 10+ évvel idősebb egy nő a kapcsolatban?
Nekem ez annyira természetellenes. Nem tudom miért. Én nem tudnék fiatalabb sráccal lenni, egy azért, hogy fiatalabbnak tűnjek, kettő azért, mert számomra az a természetes.
A környezetemben most házasodott egy 43 éves nő és egy 28 éves pasi, ráadásul terhes a csaj! És van a nőnek 2 nagy lánya már.
Ez csak nekem furcsa?
"Ne járjanak el otthonról, mert Manyi néni kiakad?"
Nincs megtiltva, de akkor készüljenek fel lelkileg...!
Szerintem nem érdemes provokálni a köznépet, mert a kapott reakciók akár a kapcsolatot is kikezdhetik, de mindenki maga tudja, hogy mit bír!
Ő nem a köznép, ő egy ember.
Tudom, hogy az emberek szeretnek itt (is) egész nemek, korosztályok, foglalkozások nevében nyilatkozni, de a kérdező 1 fő.
Jaj, kár itt kötözködni, minden felhasználó a nép része!
Kár megbotránkozni: mindenki élje a saját életét és legyen boldog!
Az a durva hogy olyan különbségek vannak hasonló korú emberek között manapság, hogy nem tudhatod mit látsz.
Egyébként én hasonló vagyok mint akikkel a kérdésben példálózol, 42 vagyok, nemsokára születik a babánk a férjem 31. szülinapjával majdnem egyidőben. Második gyerekem, van egy tízévesem az első házasságomból.
Senki nem néz "úgy" ránk mert nem látszik. Nem karenhajú középkorú anyuka kinézetű vagyok.
De ismerek egy olyan párt ahol a pasi 40, a feleség 36 és konkrétan a srác anyjának néz ki. Nagyon csinos vékony nő, nem öltözik nénisen viszont aszalt szilvává van szolizva, tiszta ránc és rémes sminktetoválásai vannak, fekete szemöldök, fekete haj. A férj hihetetlen, nem különösebben jóképű, de szó szerint egy huszas kölyöknek néz ki. Komolyan mintha az anyukája lenne. Kb 25-45-nek néznek ki pedig a csaj a fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!