Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa, amikor 10+...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa, amikor 10+ évvel idősebb egy nő a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nekem ez annyira természetellenes. Nem tudom miért. Én nem tudnék fiatalabb sráccal lenni, egy azért, hogy fiatalabbnak tűnjek, kettő azért, mert számomra az a természetes.

A környezetemben most házasodott egy 43 éves nő és egy 28 éves pasi, ráadásul terhes a csaj! És van a nőnek 2 nagy lánya már.

Ez csak nekem furcsa?

2022. okt. 24. 19:42
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szingli, irigy meg főleg nem. Ráadásul huszonéves létemre sem bulikáztatni nem kell, sem főzni rám. Ha rejtve erre utaltatok.

Csak szimplán furcsának tartom, és megkérdeztem, hogy más is van-e így ezzel? Nem kell mindent mellre szívni. 😘😉

2022. okt. 24. 20:46
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
11: senki sem írta, hogy te vagy... mégis magadra vetted! :)
2022. okt. 24. 20:51
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

Gyerekekre, és infantilis felnőttekre jellemző, hogy a személyes érzelmeik alapján ítélnek meg bizonyos szituációkat.

Egy intelligens felnőtt képes racionalitásra, és el tudja dönteni hogy valami tényleg "természetellenes"-e, vagy csak nincs hozzászokva, hogy ilyeneket lásson.

Ebben az esetben nincs semmi probléma a kapcsolattal. A férfi majdnem harminc, képes eldonteni hogy ő bizony idősebb nővel akar kapcsolatot.

Hidd el, hogy a természetben nincs egy törvény sem ami ezt tiltaná.

...

lol

2022. okt. 24. 21:01
 14/27 A kérdező kommentje:
Valóban, de nekem válaszoltak. :)
2022. okt. 24. 21:01
 15/27 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az a fura, hogy emberek hogy tudnak vonzódni náluk sokkal idősebbekhez. Én pl semmi vonzót nem látok egy nálam 10+ évvel idősebb fickóban, csak hasonló korúval jöttem és jönnék össze.
2022. okt. 24. 21:12
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ízlések és pofonok..!

A tökfőzeléket sem szereti mindenki, én meg imádom! :D

Szerencsére nem vagyunk egyformák és ez így jó, mert mindenki megtalálhatja a neki tetszőt!

Nekem volt már idősebb és fiatalabb párom is, de nem tudnám összehasonlítani az almát a körtével, mert mindkettő finom és az összhang a fontos, nem a kor! :)

2022. okt. 24. 21:53
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Az ember változik, 18 évesen egy év korkülönbség is zavart, aztán egy időben a 20 sem, most megint zavar néhány év is.
2022. okt. 24. 21:59
 18/27 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem amíg nem nézik az anyjának, addig nem gáz! :)

Utána se, de akkor már érdemes kerülni a nyilvánosságot, mert egyesekben

ellenérzéseket, megbotránkozást válthat ki....

2022. okt. 24. 22:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"Utána se, de akkor már érdemes kerülni a nyilvánosságot, mert egyesekben

ellenérzéseket, megbotránkozást válthat ki...."

Ne járjanak el otthonról, mert Manyi néni kiakad?

2022. okt. 25. 00:14
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor úgy jártak egyesek. Az ő bajuk.

Az nem zavarja őket, amikor vén papik 20-30 évvel fiatalabb nővel vannak?

12 év ahhoz képest semmi

2022. okt. 25. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!