Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a problémám, hogy a munkahelyemen volt egy 18 éves diáklány, aki erős érdeklődést mutatott irántam, s én se voltam teljesen vonzalom nélkül iránta, de nagynak érzem a korkülönbséget. Mi tévő legyek? 34/F
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 16:28
1/11 anonim válasza:
Ha férfi lennél, meghágtad volna.
2/11 anonim válasza:
Meg kellett volna dugni akkor amikor lehetett, nem vetted a lapot, nem léptél, szóval ez valószínűleg ennyi volt.
3/11 anonim válasza:
Helyedben elvinném italózni. Figyelj 18 éves nem kis lány.
4/11 anonim válasza:
Miben nyilvánult meg szerinted az erős érdeklődése irántad és milyen munkahelyről van szó? Ő gyakornok volt? Nem sokat írtál le a szituról, de nagyjából úgy jön le, hogy különösebben nem hajtottál rá és most sincs normális elképzelésed. Mit akarsz akkor? Már rég el kellett volna kezdened ismerkedni vele.
Én is harmincas vagyok és a cégnél ahol dolgozom sok gyakornok megfordul, többségük nem marad fél-1 év után. Ha ügyes vagy, kialakítasz egy jó stratégiát, és harmincas létedre szépen karbantartod magad nem egy igénytelen vagy, akkor simán rástartolhatsz a 18-22 éves lányokra és jó páran le is fognak feküdni veled. Majd később megköszönheted.
6/11 anonim válasza:
Ne "italozgatni" vidd, hanem találj ki értelmes és normális randi programokat vele, vagy vidd el étterembe, udvarolj neki. Egy 18 éves lány azért többet vár el tőled, 34 éves férfitól. Egyelőre eléggé úgy néz ki, hogy elbaltáztad. Ha egy 18 éves csajszi nem a saját korosztályában ismerkedik akkor az nem véletlen.
7/11 A kérdező kommentje:
4-esnek: Múzeumban dolgozok, ő nyári munkán volt. Az érdeklődésről:állandóan csak velem beszélgetett, mindig a közelemben akart lenni, külön nekem főzött-sütött. Tudom lehetnék határozottabb is, de tartok a korkülönbségtől.
2022. okt. 24. 20:43
8/11 anonim válasza:
Mit akarsz tőle? Családot alapítani, vagy csak meghágni?
10/11 A kérdező kommentje:
Először is hagyjuk ezt a meghágnit, azt max. az állatoknál mondjuk... másodszor nem kizárólag a szex vonz, sőt...
2022. okt. 25. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!