Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatok tényleg annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatok tényleg annyira boldogok mint amilyennek kívűlről, képekről tűnnek?

Figyelt kérdés
főleg az ilyen 18-25 éves korosztály
2022. okt. 23. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Örülnek hogy végre van kivel dugniuk.
2022. okt. 23. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, a két ember mennyire van egy érzelmi és gondolati hullámhosszon. Ha ez megvan, akkor a kisebb súrlódások ellenére boldogok igen, de sokan vannak akik csak tettetik mások kedvéért.
2022. okt. 23. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Akik boldogok egymással azok általában nem reklamozzák a boldogságukat feltétlenül..
2022. okt. 23. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Ezt az adott kapcsolat válogatja, de soha nem fogsz mindent látni kívülről, hogy mi zajlik két ember között.
2022. okt. 23. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez változó, meg kapcsolatfüggő. Szerintem hogyha néha néha egy pár kitesz képet azzal nincs gáz ha nincs túltolva de én azt vettem észre hogy általában azok akik folyamatosan posztolgatnak amúgy nincsenek rendben.

Ilyenkor szokott jönni hogy gyorsan törlik az összes képet aztán meg nagy beszámolók arról hogy milyen toxic volt a kapcsolat.

2022. okt. 23. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nem kérdés, hanem kijelentés. Én pl nem teszek ki képet magamról meg másról sem.
2022. okt. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!