Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most annyira rossz az egyedülá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most annyira rossz az egyedülálló lét?

Figyelt kérdés
Megvan a saját kereseted, magadra költesz, nincs ki csüngjön rajtad, azzal töltöd a szabadidőd amivel akarod. Ha van rá igényed fizetsz egy prostit hogy kirázza a pömpöst. Nincs veszekedés, nincsenek konfliktusok meg felesleges dráma.
2022. okt. 21. 10:29
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
62%

Végülis nincs baj vele. Én is csináltam évekig, de egy idő után meguntam, nem voltak már értelmes céljaim, vagy inkább úgy mondanám, egy csomó célt megvalósítottam, többhöz nem volt kedvem egyedül.

De ez személyiségfüggő is lehet, lehet, hogy én is lusta voltam már még többet kihozni magamból, mint amit addig kihoztam.

2022. okt. 21. 10:35
 2/45 anonim ***** válasza:
60%

Ahogy látok nem egy ilyen pasit, vakamiert mégsem jó nekik.

Nem egy 30-40 korulit ismerek, akik tele vannak pénzzel, sikeresek, jópasik is, rengeteg barát szociális élet, barmikor kapnának bárkit, mégis erőszakoskodnak, hogy béküljek ki járjak vele, el akar venni, ne hagyjam el, lerázhatatlanok, zaklatók.

Kerdésem is volt erről hogy miért nem szállnak másokra, miért nem hagynak békén, minek nekik pont velem kapcsolat, meg miért a sok önmegalázásuk, hogy könyörgés néha fenyegetések, menjek vissza, meg házasodjunk, de csak a lejáratásom ment a válaszokban, hogy biztos könnyű sz.r nő lehetek, vagy úgyis csalnának mert biztos sz.ralakok(közben pedig nagyonis monogámak)és válaszom ma sincs arra, mi bajuk lehet a nagy szabadságban hogy nem hagynak békén engem nemhogy élveznék azt hogy cserélgethetik összevissza azokat akik rájuk másznak vagy akiknek csak csettinteniük kell.

2022. okt. 21. 10:40
 3/45 A kérdező kommentje:
2.Kicsit problémás ez a viselkedés. Nekem ha azt mondja valaki hogy nem akkor nem, nem is beszélek vele többet.
2022. okt. 21. 10:46
 4/45 A kérdező kommentje:
Amit leírtál az pont felesleges dráma szerintem.
2022. okt. 21. 10:46
 5/45 anonim ***** válasza:
59%

Vagy lehetne egy életképes, szintén saját keresettel rendelkező önálló párod, akivel olyan dolgokat csinálsz, amit mindketten szerettek, illetve intim, érzelmileg kielégítő kapcsolatot létesítetek együtt.

Jobb egyedül lenni, mint egy szar kapcsolatban, de egy jó kapcsolat jobb, mint a szingliség.

2022. okt. 21. 10:49
 6/45 anonim ***** válasza:
45%

Persze akit nem érdekel valaki, oda elég egy nem és lelép.

Én őket akartam volna megfejteni mert ha kérdezem őket erről csak jönnek a szerelemvallomások stb. A háttere érdekelne inkább ennek

2022. okt. 21. 10:50
 7/45 A kérdező kommentje:
Én megtanultam hátrahagyni az embereket. Igénylem az egsedüllétet, max úgy jönnék össze valakivel hogy külön élünk és néha összejárunk, nem cuccolok össze senkivel, gyereket meg tuti nem gyártok senkinek.
2022. okt. 21. 10:51
 8/45 anonim válasza:
49%
Nagyon is jó az egyedüllét. Csend van, nyugi van. Nem is tervezek családalapítást, a p*na viszont hiányzik.
2022. okt. 21. 10:57
 9/45 A kérdező kommentje:
Az nekem is, bár inkább magamnak csinálom mintsem fizessek érte.
2022. okt. 21. 10:58
 10/45 anonim ***** válasza:
31%
Az a baj, hogy hiába mondanánk, mennyi előnye van annak, hogy PÁROD és TÁRSAD van az életben, ha számodra a nő csak egy szexuális eszköz amibe néha bele ürítesz.
2022. okt. 21. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!