Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nagy "hárpiák" jó férjet fognak ki maguknak?
Én is ezt tapasztalom
A papucs férjek láthatóak hárpiák mellett. Szerintem már az anyjuk is ilyen volt, a férfiak általában anya mintára nősülnek.
A papucs férfi amúgy tényleg nagyon jó, én is ilyet keresek!
Viszont nagyon nagyon kevés jól kinéző papucs férfi van. Ha ilyet az életben találok, lecsapok rá!
#31 megkérdezhetem neked miért jó egy papucs férj?
Meglepő, jellemzően nem ezt szoktam olvasni nőktől.
Végtelen sok oka van.
Néhány többek között:
Nem kell vele vitatkozni, mert minden úgy lehet ahogy én szeretném. Milyen autót vásároljunk családi autónak? Milyen legyen a konyhabútor? Milyen legyen a lakás design? Mi legyen a vacsora? Hova menjünk nyaralni?
Egy papucs férj válasza mindezekre általában "Ahogy Neked tetszik életem, nekem mindegy!"
Vagy például: "Drágám, ez a pulóver nem áll jól neked, többet ne hord ezt, inkább ezt.." "Rendben, drágám, kidobom, nem áll jól nekem, igazad van"
Egy papucs férj általában jó a meglepetésekben, mert nem felejti el a szülinapot, névnapot, kapcsolati fordulókat.
És mi a helyzet a férj vágyaival? Pl ő szeretne valami hobbira költeni pénzt és időt.
Külön kasszát engeded? Mi az a határ a kapcsolatban amit megengedsz neki? Gondolom egy papucs férj is belefárad egy kapcsolatba, ha csak a te kívánságod lesi szünet nélkül.
Mellesleg, a vacsora példa alapján, abban is kivételes nőnek tűnsz, hogy te tudod mit szeretnél enni :D
A férj vágyai? Ha nem vesz nagyobb pénzforrást el a közösből, akkor teljesen rendben van. Legyennek is hobbijai, szórakozása, ne üljön depisen otthon. Legyen meg az ő boldogsága is, csak ne kerüljön sokba.
Külön kassza egy papucsférjnél nincs. Elképzelhetetlen, közös van. Max olyan lehet, hogy ami az övé az közös, ami az enyém nőként az enyém.
Mi a határ? Hát elmondja mit szeretne és meglátjuk belefér-e..
Mert ők kinyitják a szájukat és lefektetik a szabályokat!
Aki meg csendes, kedves, visszahúzódó, vagy fél, az egy nárcit fog ki magának.
Én is kinyitom a pofámat ha valami nem tetszik és nem a férjem diktálja nekem a szabályokat.
Hova mehetek, mit dolgozhatok, mit főzzek, stb.
Én döntök .
De így nem vagyok kihasználva.
Ez azért már túlzás.
Gondolom te csalnád mindenkivel a férjed, mert neked jár, de ő még a nejével sem szeretkezhet.
Ha gyereket tervezel, az is félrek*rásból lesz?
Remélem csak trollkodsz és nem tervezed tönkretenni egy férfi életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!