Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nagy "hárpiák" jó férjet fognak ki maguknak?

Figyelt kérdés
A szüleim mindig ezt mondták és már ős sem értették. Én is ezt tapasztalom & én sem értem
2022. okt. 20. 18:30
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
98%

Mit értesz jó férj alatt? Azt, aki mindent feláldoz a nőért?

Én sokszor látok “hárpia” nő, papucs férfi párosítást. Ezt annyira nem irigylem. Ennek a miértje abban keresendő, hogy a papucs örül, hogy van valakije és behódól, amit a nőci ki is használ.

Viszont ha normális férfiakról beszélünk, ott nem ezt tapasztalom. Általában nem tűrik hosszútavon a hárpiákat.

2022. okt. 23. 21:01
 12/42 anonim ***** válasza:
91%
A hárpiákat a papucs férjek szeretik. Az ilyen férj pedig minden, csak nem jó. Legalábbis egy érett, egyenrangú kapcsolatban nem tudja megállni egy ilyen férfi a helyét. Én sajnálni szoktam az ilyen házasságban élőket, bár valószínű nekik meg ez így tökéletesen jó, ha nem lépnek ki belőle.
2022. okt. 23. 21:49
 13/42 anonim ***** válasza:
73%
Mert a pszichopaták igazából ravaszak...az átlagosnál rafináltabbak tudnak lenni. Ezenkívül van már annyi élettapasztalatuk, hogy megtanulták: néha, ideiglenesen muszáj álcázni a valódi énjüket.
2022. nov. 1. 08:00
 14/42 anonim ***** válasza:
89%
Mert a férjük egy igazi papucs és erre vágyik?
2022. nov. 1. 12:42
 15/42 anonim ***** válasza:
24%
Ez nem általános de muszáj leírnom. Volt egy jóképű munkatársam. Észrevettem, hogy ha mentünk munka után mindig megnézték. Ő még köszönni sem mert más nőknek ha a feleségével volt. Döbbenetesen korlátozta az asszony az élet minden területén. Aztán félmondatokból, utalgatásokból, két értelmű célozgatásokból stb. nekem összeállt a kép miért is tűri ez a mutatós, jó modorú ember azt az elnyomást amit a nő művel vele. A szex bizonyos típusai. Nem a mezei d.gás. Arra sok nőt kapott volna. A száj és torok művészete. Ez az Ő asszonyának titka amiért hatalma van felette.
2022. nov. 2. 07:22
 16/42 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy anyám szokta mondani, nagy a p*na hatalma. Semmi másról nem szól ez. De aki ilyen harpiaval szeret együtt élni, az meg is érdemli, nem? 😂 Mindenki azt választ, akit akar és azt, akit megérdemel.
2023. márc. 26. 23:06
 17/42 anonim ***** válasza:
23%
16. Pina hatalma? Az nem tart örökké .. a ferfiak egy ido utan megunjak azt az egy barlang tunkolasat..bar tudom sok no azt hiszi , hogy o kivetel es mindig csak ot akarja a parja es a pinajaval orokke sakkban tudja tartani..
2023. márc. 27. 10:29
 18/42 anonim ***** válasza:
48%
A férfiak nő nélkül hajlamosak elzülleni, mert alapvetően felszínes, élvhajhász lények, akik az adott pillanatnak élnek, és gyakran lusták is. Ha találnak egy "hárpiát", aki tényleg szereti őket, ő kihozza belőlük a legjobb énjüket, mert mellette van konkrét életcél, mert vannak megugorható elvárások is. Ezt ők tisztelik, mert kiteljesíti az életüket, értelmet ad neki, így jobb emberré válhatnak. Ilyen egyszerű.
2023. márc. 27. 11:29
 19/42 anonim válasza:
26%
Valóban van benne valami
2023. márc. 27. 15:29
 20/42 anonim ***** válasza:
74%
ezek a hárpiák egy idő után úgyis papucsot csinálnak a férfiből, és menekülnek.
2023. márc. 28. 01:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!