Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nagy "hárpiák" jó férjet fognak ki maguknak?
Figyelt kérdés
A szüleim mindig ezt mondták és már ős sem értették. Én is ezt tapasztalom & én sem értem2022. okt. 20. 18:30
11/42 anonim válasza:
Mit értesz jó férj alatt? Azt, aki mindent feláldoz a nőért?
Én sokszor látok “hárpia” nő, papucs férfi párosítást. Ezt annyira nem irigylem. Ennek a miértje abban keresendő, hogy a papucs örül, hogy van valakije és behódól, amit a nőci ki is használ.
Viszont ha normális férfiakról beszélünk, ott nem ezt tapasztalom. Általában nem tűrik hosszútavon a hárpiákat.
12/42 anonim válasza:
A hárpiákat a papucs férjek szeretik. Az ilyen férj pedig minden, csak nem jó. Legalábbis egy érett, egyenrangú kapcsolatban nem tudja megállni egy ilyen férfi a helyét. Én sajnálni szoktam az ilyen házasságban élőket, bár valószínű nekik meg ez így tökéletesen jó, ha nem lépnek ki belőle.
13/42 anonim válasza:
Mert a pszichopaták igazából ravaszak...az átlagosnál rafináltabbak tudnak lenni. Ezenkívül van már annyi élettapasztalatuk, hogy megtanulták: néha, ideiglenesen muszáj álcázni a valódi énjüket.
14/42 anonim válasza:
Mert a férjük egy igazi papucs és erre vágyik?
15/42 anonim válasza:
Ez nem általános de muszáj leírnom. Volt egy jóképű munkatársam. Észrevettem, hogy ha mentünk munka után mindig megnézték. Ő még köszönni sem mert más nőknek ha a feleségével volt. Döbbenetesen korlátozta az asszony az élet minden területén. Aztán félmondatokból, utalgatásokból, két értelmű célozgatásokból stb. nekem összeállt a kép miért is tűri ez a mutatós, jó modorú ember azt az elnyomást amit a nő művel vele. A szex bizonyos típusai. Nem a mezei d.gás. Arra sok nőt kapott volna. A száj és torok művészete. Ez az Ő asszonyának titka amiért hatalma van felette.
16/42 anonim válasza:
Ahogy anyám szokta mondani, nagy a p*na hatalma. Semmi másról nem szól ez. De aki ilyen harpiaval szeret együtt élni, az meg is érdemli, nem? 😂 Mindenki azt választ, akit akar és azt, akit megérdemel.
17/42 anonim válasza:
16. Pina hatalma? Az nem tart örökké .. a ferfiak egy ido utan megunjak azt az egy barlang tunkolasat..bar tudom sok no azt hiszi , hogy o kivetel es mindig csak ot akarja a parja es a pinajaval orokke sakkban tudja tartani..
18/42 anonim válasza:
A férfiak nő nélkül hajlamosak elzülleni, mert alapvetően felszínes, élvhajhász lények, akik az adott pillanatnak élnek, és gyakran lusták is. Ha találnak egy "hárpiát", aki tényleg szereti őket, ő kihozza belőlük a legjobb énjüket, mert mellette van konkrét életcél, mert vannak megugorható elvárások is. Ezt ők tisztelik, mert kiteljesíti az életüket, értelmet ad neki, így jobb emberré válhatnak. Ilyen egyszerű.
20/42 anonim válasza:
ezek a hárpiák egy idő után úgyis papucsot csinálnak a férfiből, és menekülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!