Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nagy "hárpiák" jó férjet fognak ki maguknak?
Figyelt kérdés
A szüleim mindig ezt mondták és már ős sem értették. Én is ezt tapasztalom & én sem értem2022. okt. 20. 18:30
21/42 anonim válasza:
Önbizalomhiányos férfiakkal tudják ezt megcsinálni, akik el is hiszik, a nő mellettük a világ csodája. A nő szokta őket levadászni is, és ők kimondottan boldogok tudnak lenni így. Ha valaki jó szándékból próbálná felnyitni a szemüket, azt rendesen támadásnak veszik. Majd az asszony elmagyarázza, hogy ilyen irigy hülyékkel nem kell szóba állnia. A pina hatalmás hülyeség meg azt hittem, már rég kiment a divatból. Ezeknek még azt is meg tudja magyarázni az asszony, hogy teeee, nincs jobb dolgod?! És már megy is krumplit pucolni a "férfi". Más nő meg egyszerűen kipottyan a szeméből, neki Felesége(!) van, hogy nézne ő másra. Valójában ugyanolyan bántalmazó kapcsolat, mint mikor a nő tekint félistenként az Adoniszára. Ott sem létezik Lajoson kívül hímnemű a földön.
23/42 anonim válasza:
Én egy csomó ilyen hárpia mellett tutyimutyi férfiakat látok, de kétlem hogy ők egyenlőek lennének a jó férjjel. Nekik biztos jó, mert tudnak kinn uralkodni, és nem ütnek vissza.
24/42 anonim válasza:
Szerintem a harpia nemcsak harpia. Dominans szemely, aki biztonsagerzetet ad. Egy anyaisten.
25/42 anonim válasza:
24 Tényleg elhiteti az áldozatával, hogy ő mindent jobban tud.
26/42 anonim válasza:
Kinyírják a konkurenciát, mivel hárpiák minden másban is. Elhitetik a pasival hogy minden szelídebb normális nő krva-önző-számító-stb, akiket esetleg a pasi amúgy választott volna, nagy a pofájuk mindenkit lealáznak. Aztán az ilyenből milyen anyós lesz, hajjaj.
27/42 Hans Pötterman válasza:
Nagyjából az lehet az oka amiért a csajok a túlzottan jófiúkat nem nézik semmibe,
28/42 anonim válasza:
Azért mert csak a tutyimutyi palik maradnak benne egy ilyen kapcsolatban.
29/42 anonim válasza:
Az unalmas, az élettel csak sodródó férfiaknak még lehet ez jó választás is. A hárpiák nélkül még jobban elvesznének. Végül mindkét fél megkapja amit akar.
Illetve gyakran megvannak ezeknek a férfiaknak a negatívumai. Nagyapám a hárpia nagyanyám mellett például fizikai agressziót alkalmazott ellene még 70 éves korában is... Nem tudom miért jöttek össze, egy más generáció, akik inkább kötelességnek érezték a házas létet mint örömforrásnak. De megmaradtak egymás mellett mint a legtöbben a korosztályukból.
30/42 anonim válasza:
A papucs férjek neked jó férfi kategória? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!