Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek az elérhetetlen férfi kell, és az aki körül más nők is legyeskednek?
Figyelt kérdés
Sokszor hallani hogy a nők gyakran reménytelen szerelemtől szenvednek, és olyan kutatás is készült ami bizonyította hogy a nők szeretnek versenyezni egy férfiért. Vagyis ha látják hogy több nő is nyomul rá akkor az ő érdeklődésüket is felkelti.2022. okt. 19. 11:32
11/17 anonim válasza:
tini koromtól tapasztalom ezt.. Akire egy nő rá áll arra több is .
12/17 anonim válasza:
#10 Szó sincs saját nemről, szigorúan heteró alapokon, csakis! :D ;)
13/17 A kérdező kommentje:
8-as, tudom hogy az elérhetetlen nem mindig ugyanaz akinél sokan legyeskednek, csak azt mondom hogy nagyon sokszor vagy az egyik, vagy a másik van a dologban. Azt mondják hogy ez a két tulajdonság alapból vonzza a nőket.
2022. okt. 19. 15:45
14/17 anonim válasza:
Nekem addig kellettek az elérhetetlen férfiak, amíg önbecsülésbeli problémáim és egyéb enyhe pszichés gondjaim voltak - pszichológus segített feldolgozni azt, hogy a kishitűségem miatt kerestem olyan "célpontokat", akikről tudtam, hogy elérhetetlenek számomra, hogy még inkább belesüppedjek ebbe.
15/17 A kérdező kommentje:
#9 A férfiakat kb egyáltalán nem érdekli hogy a többi csávó mit gondol egy nőről.
2022. okt. 19. 15:48
16/17 anonim válasza:
Ez hülyeség. A "kincset" ki kell ásni...
17/17 anonim válasza:
Aki önértékelési hibás, vagy egos azokra igaz csak. A többi tudja mi az igazi érték
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!