Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek az elérhetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek az elérhetetlen férfi kell, és az aki körül más nők is legyeskednek?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani hogy a nők gyakran reménytelen szerelemtől szenvednek, és olyan kutatás is készült ami bizonyította hogy a nők szeretnek versenyezni egy férfiért. Vagyis ha látják hogy több nő is nyomul rá akkor az ő érdeklődésüket is felkelti.

2022. okt. 19. 11:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a saját tapasztalatom az, hogy amikor párkapcsolatban vagyok, akkor hirtelen sokkal "kapósabb" vagyok a többi nőnél. Ki érti ezt. 🤷
2022. okt. 19. 11:35
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Most a férfiakról beszélsz.
2022. okt. 19. 11:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy az elérhetetlen kéne. Az ilyen pasik jól néznek ki -> sok nőnek tetszenek -> ergo nagy a konkurencia, nem biztos, hogy pont minket fog választani a pasi. Ettől még bejön.
2022. okt. 19. 11:45
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Fordítva ülsz a lovon.

Egyes férfiak nem azért kapnak nagyobb figyelmet, mert egyszer valakinek megtetszettek, és aztán önmagát gerjesztette a folyamat...

Azok a férfiak, akikről te beszélsz eleve jól kinéző, intelligens, jómódú, jó szociális érzékkel rendelkező emberek, azért népszerűek. Nem atomfizika. :))

2022. okt. 19. 11:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt szerencsém egyszer egy "elérhetetlenhez". Meg is kaptam. Igen, volt folyamatos konkurencia. Nekem meg az állandó gyomorideg. Fiatal voltam, naiv és hülye.

Ma már azt mondom, hogy versenyezzen az akinek két anyja van. Amelyik férfi körül sok nő "legyeskedik", azt én nagy ívben kerülöm. De ez nem azt jelenti hogy "lementem igénytelenbe". Inkább vagyok egyedül évekig, de soha többet nem állok be a sorba.

Ha megnyerte, hadd vigye!

2022. okt. 19. 11:59
 6/17 anonim ***** válasza:
22%

Dárga hölgyeim!

A kérdés tükrében szeretném jelezni, hogy nekem van már szerelmes udvarlóm!

De azért lehet még jelentkezni! ;)

37/F

2022. okt. 19. 12:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Aki körü legyeskednek, azt vigye más. Nekem nem kell gyomorideg. Nem akarok egy romcsi tinifilmben élni.
2022. okt. 19. 12:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

1. Általában aki nekem bejön, az a nők többségének semleges vagy nem szokott tetszeni.

2. Az "elérhetetlen" közel sem csak azt jelenti, hogy minden nőnek ő kell.

2022. okt. 19. 12:41
 9/17 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem ez amúgy emberfüggő. Nem férfi vagy nő, simán, hogy milyen vagy alapból, hogy neveltek, mit tanultál.

Ha berakok valamiből többet a kosaramba, sokan megnézik, még válság előtt is. Öregebbek meg is kérdezik, hogy mi az, és jó-e. Vannak, akik erre mennek. Pasik közt is van, aki arra megy, hogy neki az a nő kell, akit mindenki megbaszna, mert ő bassza, és az neki siker.

2022. okt. 19. 12:45
 10/17 anonim ***** válasza:
#6 saját nem nem èr 🤣🤣
2022. okt. 19. 12:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!