Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig lehet távkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet távkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Nem egy településen élünk, 40+ vagyunk. Mikor tudunk, találkozunk, minden nap beszélünk.
2022. okt. 18. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10#

Ha több száz km lenne akkor oké. De 70 km. Szerintem ennek így hosszabb távon nem lesz jövője. Kivéve ha nem költöztök össze.

2022. okt. 19. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálunk 240km. Magyarországon belül, 5 év volt mire össze tudtunk költözni. Megérte, még mindig együtt vagyunk. Mi is írtunk egymásnak, telefonáltunk...

At együtt töltött időt mindig nagyon értékeltük mert nagyon ritkán láttuk egymást. Életem legjobb döntése volt, kitartani és nem feladni. :)

2022. okt. 19. 16:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat, már bocs.
2022. okt. 19. 17:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk 1100 km volt, félévig csak cset, félévig ingázás, aztán költöztem.

Nem szros 70 km! Az pályán 40 perc.

2022. okt. 19. 17:53
 15/15 SubMessalina válasza:
Én, azaz mi is hasonlóan vagyunk. 1000 km választ el. 2-3 hetente találkozunk. Működik. Tizenéve.
2022. nov. 1. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!