Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet távkapcsolatban élni?
Figyelt kérdés
Nem egy településen élünk, 40+ vagyunk. Mikor tudunk, találkozunk, minden nap beszélünk.2022. okt. 18. 22:48
1/15 anonim válasza:
Hát én nem tudnék így élni.
Miért nem költöztök össze?
2/15 anonim válasza:
Hosszútávon ellaposodik, kiüresedik, mert nincsenek változatos élethelyzetek, közös feladatok, közös élmények.
3/15 anonim válasza:
4 évig éltünk így. Azt viszont fontos leszögezni hogy volt egy végdátumunk, hogy eddig és nem tovább, addig megoldjuk az összeköltözést. A 4 évet végig ingáztuk a két ország között. Irdatlan mennyiségű pénz és energia ment rá, de végül jól sült el. A távkapcsolat viszont nem mindenkinek való, pláne 40 fölött. Mi még fiatalok voltunk (én 21), így be tudtuk vállalni, kaland volt. De most, 30 évesen már nem vállalnám be újra.
5/15 anonim válasza:
3307 óráig, 41 percig és 1 másodpercig. Utóbbi csak a wifi szaggatása miatt van, mikor küldöd a szakítós üzit aztán tiltod a fickót.
6/15 anonim válasza:
Miért éltek így? 40 után már mindketten tudjátok, hogy merre képzelitek az életeteket, kompromisszumot kell kötni, kérdés ki-miben hajlandó, és milyen akadályok vannak. Lehet örökké is, de ez ezek szerint neked nem felel meg.
8/15 anonim válasza:
Akár életed végéig, pusztán nem érdemes. Pár hónapig húznám, ha addig nem találunk megoldást az összeköltözésre, akkor kuka.
9/15 anonim válasza:
Mi 2 évnél tartunk. Nem könnyű feladat, de ha látod magad előtt a célt, a végét akkor az könnyit rajta.
Nem tudom milyen messze vagytok egymástól, közöttünk 600 km van. Ahogy irták előttem is ingázás és rengeteg pénz.
10/15 A kérdező kommentje:
70 km. Csak az ő munkarendje olyan, hogy este későig dolgozik reggel korán kezd. Mostanában szinte minden hétvégén dolgozik, egy nap van szabad. Most hétvégén még az sem lesz. Illetve tegnap mondta, hogy fogalma sincs, mikor tud jönni. Én a gyerek miatt nem tudok menni.
2022. okt. 19. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!