Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan osztjátok meg a havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan osztjátok meg a havi fizetnivalókat a párotokkal?

Figyelt kérdés

Mindketten dolgoztok? Mekkora a különbség a keresetetek között? Mennyi marad meg hó végén fejenként?

Mennyire vagytok közös számlán?

2022. okt. 18. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Mindent 50-50% arányban felezünk, ami közös használatú, tehát albérlet, közös költség, villany,víz, fűtés, internet.

A kaját mindenki külön veszi magának, és az egyéb személyes kiadásokat is, pl.ruha, utazás,hobbik,stb.

Nyílván mindketten dolgozunk, a párom kb.300ezer forinttal keres többet. Nekem nem sok marad hóvégén, olyan 5 és 10 ezer forint között. A páromét nem tudom, a közös kiadások megfizetése után mindenki azt csinál a pénzével amit akar, de neki szerintem több félretett pénze van.

2022. okt. 18. 14:20
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Edricus, te nem fizetnél, ha gazdagabb lennél? Én nő vagyok, és ha gazdag lennék, simán fizetnék mindent. Örülnék, hogy van kivel megosztani.
2022. okt. 18. 14:24
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Mindketten dolgozunk, fél éve élünk együtt, jövedelmünket illetően nincs vérmes eltérés. A közös költségeket közösen fizetjük (felesbe kaja, pia, rezsi, nyaralás), egyébként külön kasszán vagyunk, egyéni költségeket egyénileg fizetjük, és külön is rakunk félre, mind a ketten igyekszünk legalább 50.000 ft-ot havonta.
2022. okt. 18. 14:38
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

Mi mindketten a fizetésünk 60%-át közös számlára rakjuk, ebből fizetjük a házat, a rezsit, meg a közös dolgokat. Általában bőven lefedi a kiadásokat, ami a számlán marad, abból járunk nyaralni. A másik 40% mindkettőnknek költőpénz ruhákra, ajándékokra, hobbikra, barátokkal programokra, és ebből rakunk el a saját megtakarításainkba is.

Nálunk az egyenlőség alatt az "egyenlő teher" az, amiben megegyeztünk, nem az egyenlő összeg, mindkettőnknek bejön ez a rendszer. Most éppen én keresek többet a páromnál kb 200k-val, előtte 3 évig ő keresett többet nálam.

2022. okt. 18. 14:40
 15/20 anonim ***** válasza:
7%

12.

Ha volna egy kifogyhatatlan pénzfolyamom, a magyar államadósságot kifizetném "zsebből", aztán nyithat Róbert bácsi konyhája a szegényeknek, csak épp normál kajákkal - csak az élet nem így működik. Különösen nem egy gyorsan romló életszínvonalú országban, gyenge valutával.

2022. okt. 18. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
Házasság, nincs gyerek. Nálunk közös kassza, közös bankszámla. Ő fizuja 800 körül van nettó, enyém nappali egyetem mellett gyakornoki fizu. (most még).
2022. okt. 18. 14:59
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
En fizetem a szamlakat, parkolast, netet, mindenfele szamlas utalasos dolgot. O fizeti a kajat, haztartasi cuccokat, a 3 kutya ellatasat. En netto 300, neki kb 400, igy egyenloek a kiadasaink. Nincs kozos szamla, mindketten hulyesegnek tartjuk (nekunk az lenne, mas szerint ez jo modszer)
2022. okt. 18. 15:07
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

Lakás, rezsi, benzin fele-fele, a kaját 70-30%-ban álljuk, mert nekem már van egy gyerekem, így mi ketten eszünk, többet fizetek. A megmaradt pénzt ő is és én is magunknak osztjuk be. Ő a legtöbbet félreteszi, én megmaradt pénzből a gyerekre költök legtöbbet, ruha, játékok, óvodai ebéd, gyógyszer ha kell neki . Meg ugye magamnak igyekszem kigazdálkodni amire szükségem van, ruha,a munkába ebéd, tisztálkodási szerek, 4-5 havonta hajvágás mindkettőnknek.

Hó végéig kitartok, a következő hónaphoz, pluszban nem szokott maradni. Kb.400 ezer forint különbség van a bevételünk között.

2022. okt. 18. 15:10
 19/20 anonim ***** válasza:
97%

Ezek egy csésze kávé árát felírják valahova, hogy majd tudják, mit kell számonkérni, de csodálkoznak, hogy nincs nőjük, pedig kész főnyemerények lennének, ha lapátálluk lenne. De ugye emiatt nem kellenek senkin ek.

2022. okt. 18. 15:10
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
Amikor együtt éltünk - én kétszer annyit kerestem, mint ő, valamivel az átlag fizetés felett. Költés felosztás: én fizette a rezsit, ő a netet-tévét-vezetékes telefont (kedvezményes csomag egyben). Telefonszámla: ki-ki a magáét. Élelmiszert arányosan. Szórakozást kb. 70-30%-ban én. Nem voltunk közös számlán.
2022. okt. 18. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!