Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin lehet "osztozkodni" a fizetnivalón?
Figyelt kérdés
Most lesz kb. az 5. találkozásunk (igazából bonyolult a dolog, mert félénkebb is vagyok, eddig csak finoman közeledtem, a lány is félénkebb típusnak tűnik, de jól érzi magát velem, és a barátnője szerint be is jövök neki, de sose mondtuk ki, hogy akkor randizunk-e, vagy "csak úgy" találkozgatunk), és legutóbb azt mondta a lány, hogy a kajából a rá eső részét fizesse már ki, mert már neki kellemetlen, de nem akartam engedni. Igazából én is rosszul érezném magam, ha nem én fizettem volna, én hívtam el őt, én vagyok a férfiember, tehát nekem illik, de mi van, ha ő is fizetni akar? Engedjem neki, hogy ő is beszálljon? Ti hogyan csináljátok? Mikortól volt az, hogy a lány is beszállt a közösbe? Köszönöm a válaszokat.2014. nov. 2. 21:12
3/13 RRR válasza:
igazad van,
de
ha ragaszkodik hozzá engedd,mert különben annyira begörcsöl a témán,hogy ne fog veled randizni emiatt a marhaság miatt
4/13 anonim válasza:
Ha neked fontos, hogy férfiként te fizess, neki meg ez kellemetlen, akkor beszéljétek meg, hogyan tudja kompenzálni...
Nem fizetős randinál vihet sütit, üdítőt... ha moziba mentek, amíg megveszed a jegyet, ő elmegy popcornért, vagy kóláért... Ha nála vagytok, csinál vacsit, ilyesmi...
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szívem szerint nem nagyon hagynám neki, hogy fizessen, de azt se szeretném, hogy most ezen kezdjünk el veszekedni, vagy esetleg neki is rossz legyen.
2014. nov. 2. 21:19
6/13 A kérdező kommentje:
#4: Igazából rendszerint fizetős helyekre szoktunk menni, még csók se volt (tudom, ez ciki, csak sose jött össze a helyzet, nyilvánosan meg szerintem nem akarná), de náluk se voltam még soha, ő se volt nálunk. Ha haza akartam kísérni, mindig elutasította, még este is, kétszer volt olyan, hogy a házuk közelében jártunk, tudom, hogy hol laknak, mert megmutatta, de mindig olyan furcsa volt, így meg én se tudom, hogy mit gondoljak.
2014. nov. 2. 21:30
7/13 anonim válasza:
Fiatalon van ennek jobban jelentősége, mert 25 év felett már jellemzően pár hónap után összeköltözés van, és onnantól kezdve van közös kassza is. Amíg nem addig is vendéglátóhelyen mindig azt szerettem, ha én fizetek, viszont utazásnál, drágább belépőknél természetes volt, hogy ezek költségeit addig is felezzük, ezeket jellemzően felváltva fizettük, majd elszámoltunk egymásnak. Illetve otthoni főzéshez meg a barátnő vásárolt.
8/13 anonim válasza:
Én erre azt találtam ki, hogy ha ő hív valahova akkor fizethet ő. Egyelőre még nem hívott, szóval az első hivatalos tesztek még nem folytak le, de amint tudok konkrétumot, szólok! :)
9/13 anonim válasza:
A nők egyenlő fizetést követelnek egyenlő rangot a férfiakkal. Szóval nincs itt probléma fizessenek ők. Meg menjenek ők katonának ne mindig csak a férfiak pusztuljanak el.
10/13 anonim válasza:
#9 szerintem inkább menjenek a hűlye politikusok katonának. Rögtön kevesebb lenne a háború.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!