Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randin lehet "osztozk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin lehet "osztozkodni" a fizetnivalón?

Figyelt kérdés
Most lesz kb. az 5. találkozásunk (igazából bonyolult a dolog, mert félénkebb is vagyok, eddig csak finoman közeledtem, a lány is félénkebb típusnak tűnik, de jól érzi magát velem, és a barátnője szerint be is jövök neki, de sose mondtuk ki, hogy akkor randizunk-e, vagy "csak úgy" találkozgatunk), és legutóbb azt mondta a lány, hogy a kajából a rá eső részét fizesse már ki, mert már neki kellemetlen, de nem akartam engedni. Igazából én is rosszul érezném magam, ha nem én fizettem volna, én hívtam el őt, én vagyok a férfiember, tehát nekem illik, de mi van, ha ő is fizetni akar? Engedjem neki, hogy ő is beszálljon? Ti hogyan csináljátok? Mikortól volt az, hogy a lány is beszállt a közösbe? Köszönöm a válaszokat.

2014. nov. 2. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a 9-es habár a feministalnak akart ezzel beolvasni nem mondd hulyesege. egyenloseget akarunk es igen, ahhoz hogy megkapjuk ahhoz be kell vallalni azt is, hogy lemondunk az elnyomás elonyeirol. en mindig ragaszkodom ahhoz, hogy hadd fizessem a felet es nem turok ellentmondast. persze, nekem is baromi jo lenne, ha megmaradna a penzem, de lemondok errol, mert nem vagyok álfeminista, aki csak a hatranyokat akarja megszuntetni...

lehet higy te azt hiszed mekkora egy gavaller vagy, h mjndig fizetsz, de sajnos ez tobbrol szol...

2014. nov. 3. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha egy pasival eljutottam a második randiig, már akkor ragaszkodtam hozzá, hogy én fizessek. Nem akartam hogy bárki azt higgye kihasználom, és a pénze kell. Amikor kapcsolat lett a dologból, akkor pedig felváltva fizettünk. Ha pedig nem randi, hanem baráti találkozás, akkor nem is engedtem soha, hogy a férfi fizessen helyettem bármit.
2014. nov. 5. 20:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hát én baráti találkozásokkor is mindig ragaszkodtam ahhoz, hogy én fizessek, randizni meg nem sokat randiztam, eddig egy lány volt, vele egyszer randiztunk, meg most ez a második lány, vele már többször. Tudom, hogy ő nem kihasználós típus, csak bennem meg itt van az, hogy a férfi fizet, kvázi "udvarlásképpen".
2014. nov. 5. 20:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!