Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncs.hu-n mennyit lehet keresni?
Kifejtem mert nem pontos a kérdés: inkább az érdekel hogy lehet e csak szimplán pénzt kérni támogatásként, nem pedig drága ruhákat vagy utazást. Van egy nagyobb dolog amire gyűjtök most és jól jönne egy kis plusz pénz. Nem mellesleg szívesen megismerkednék idősebb, érettebb férfiakkal is. Szóval nem csak a pénz miatt csinálnám
Esetleg akinek van tapasztalata (inkább nőként) leírná?
Köszönöm! 19/l
És mi van hogyha a becsületes állásom mellett, egy plusz élményre vágyom? A puncs.hu nem csak a pénzről szól. Pont ezért kérdeztem rá erre a részére, mert az anyagi részéről nem sokat tudok.
Még nem regisztráltam ezért nem is tudott senki megkörnyékezni
Nem kell rögtön ítelkezni:(
Nem ítélkezem, lehet így is csinálni. Azt viszont mondjuk ki, hogy ez az oldal bármilyen szépen is van "felvezetve", még mindig a pénzről szól. Lehet nem olyan nyersen mint egy rosszlányok.hu de a lényege az. Valamit adnod kell ahhoz, hogy pénzt kapj érte. Ha ez csak a társaságod és nem a tested akkor szerencsés vagy. Bármely férfi aki itt van az nem csak egy mosolyt szeretne.
40F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!