Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akivel ismerkedsz egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel ismerkedsz egyedül álló auka,de az exe elvileg el van jegyezve?

Figyelt kérdés
Az ex tényleg párkapcsolatban él ,elvileg el is van jegyezve ...Nekem teljesen új ez a helyzet ,még nem volt olyan pasival dolgom ahol lett volna gyerek ... Mire számíthatok ? Előre is nagyon szépen köszönöm a Normális segítséget !!!!n30
2022. okt. 11. 21:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#8, #10 👍👍👍
2022. okt. 12. 12:49
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
#9, Látod erről beszélek. Az a nő valószínűleg most sem kívánja a háta közepére sem a fiadat, de a fiad mégis ott van. Ebből is látszik, hogy az exektől és exek gyerekeitől nincs szabadulás, "ezt egy életen át kell játszani".
2022. okt. 12. 13:18
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én semmi gondot nem éreztem párom lányának az anyjával kapcsolatban. Élte az életét ő is, mi is. Normálisan volt a gyerek is.
2022. okt. 12. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem járt nálatok a gyerek, a párod fizetésének jelentős része nem ment az exnek gyerektartás gyanánt, nem kellett a közös kasszából rákölteni, nem kellett együtt szülinapozni az exel? Vagy ebben már nem voltak olyan normálisak és elvárták mindezeket?
2022. okt. 12. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:

13 vagyok!

14, ha ez nekem szólt nem, nem volt ilyen. Gyerektartás volt, de a párom se volt csóró és énse vagyok.

Soha nem volt együtt szülinapozás se.

A gyerek meg járt nálunk és a mai napig jó a kapcsolatom a lánnyal, aki már 20 éves.

2022. okt. 12. 23:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki csak "pasizni" akar, akkor ne kezdjen gyerekessel. Ha kezd akkor fogadja el, hogy csak második lesz a sorban, főleg, ha a férfinek fontos a gyereke. Ez minden olyan kapcsolatra érvényes, ahol valaki olyannal kezd kapcsolatot aki pl. karrierista, kutató, van családja.

Ezeknél az embereknél mindig csak második lesz a sorban.

Egyre több már aki nem akar gyereket, keressen tovább és hagyja békén a gyerekest. Mindenki meg fogja találni a hozzá illő személyt.

2022. okt. 13. 06:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked jó egy idegen 20 évest pénzrlni és etetni akkor szíved joga, de fogadd már el ha valaki azt a pénzt a saját családjára költené nem máséra, köszike, mehetsz nyalizni a 20 éves kancának.
2022. okt. 13. 20:20
 18/23 anonim ***** válasza:

17 nyalizni? 😅

Az apjával nem vagyok együtt 6 éve, a lányt meg csípem.

Azóta nekem is van egy lányom.

És igen, jött velünk nyaralni és? Sőt, kapaszkodó meg 2 évet velem élt.

Én elfogadom, de neked se ártana elfogadni, h van akinek nincs baja a másikra gyerekével meg a helyzettel.

A pénz meg sose hiányzott mer van nekem is.

2022. okt. 14. 11:57
 19/23 anonim ***** válasza:

nyaralni is*

Na meg saját keresete is van már.

2022. okt. 14. 11:58
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

Más gyerekét tartod, ha szeretne a pasid nem veled tartatná el a kölykét!

Ez nem dicsőség, hanem szégyen. Csúnyán ki vagy használva, de hát ez van ha az embernek nem jut gyerektelen normális pasi és nem akar egyedűl meghalni...

2022. okt. 15. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!